Fenerbahçe'ye iki golcü birden

Fenerbahçe'ye iki golcü birden

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedefiyle yoluna devam eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapıyor

Transferde Türkiye’yi ayağa kaldıracak bombalar patlatmakta kararlı Sarı-Lacivertliler’in listesinde sadece Robin van Persie yok...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kafasındaki rüya forvet Van Persie ile Fernandao. İngilizler’in de doğruladığı Van Persie flörtünün mutlu sonla bitmesi için bütün imkanlarını seferber eden  Kanarya, kiralık oynadığı Bursaspor’da harikalar yaratan Fernandao’yu da alıp, hem taraftarın hasret kaldığı forvet hattını kurmak hem de aynı yıldızla ilgilenen ezeli rakibi Galatasaray’a çalım atmakta kararlı.

Fener, Bursa’dan alacak!

Kadroda ciddi bir revizyon planlamayan Fenerbahçe’nin kurmayları bu 2 yıldız cephesinde yaşanacak gelişmelere göre transfer politikasının genelini şekillendirecek. Sarı-Lacivertliler’in Fernandao için  oyuncudan önce, bonservisini alma hakkını elinde bulunduran Bursaspor ile temasa geçeceği de gelen haberler arasında.

Bursaspor, şu ana kadar 5 milyon Euro’luk (Yaklaşık 15 milyon TL) satın alma opsiyonunu kullanma adına bir adım atmadı ama daha vakit var. Yeşil-Beyazlılar, Fernandao’yu 5 milyona alıp, üzerine 2-3 milyon karla satmayı planlıyor.

Fanatik