Fenerbahçe'ye Emenike piyangosu

Fenerbahçe'ye Emenike piyangosu

Fenerbahçe'nin West ham'a kiraladığı Emmanuel Emenike, La Liga ekiplerinden Real Sociedad'ın transfer listesine girdİ..

Devre arasında Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a kiralık olarak giden Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike'nin, Real Sociedad'ın transfer listesine girdiği iddia edildi.

Espiritu Deportivo'nun haberine göre, gelecek sezonda kadrosunu büyük ölçüde yenilemeyi planlayan Real Sociedad; Galatasaray'dan kiralanan Bruma, Rulli, Reyes ve Olazabal gibi isimlere veda etmeyi düşünürken, transfer listesini de hazırlamaya başladı.

EMENIKE'YE LA LIGA'DAN TALİP; REAL SOCIEDAD

Rekabetçi bir kadro yaratacak olan Real Sociedad, forvet bölgesine West Ham United'dan Emmanuel Emenike'yi de yazdı. Ada'da istediği patlamayı yapamayan Emenike'nin fiyatının makul seviyelerde olacağı, Sociedad'ın bu transfer için girişimlere başlayacağı bildirildi.

Real Sociedad'ın bu transferde en büyük rakiplerinin Çin ve Arap ülkelerinin olacağı duyurulurken, Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin gitmesi bekleniyor.

28 yaşındaki Emmanuel Chinenye Emenike, West Ham formasıyla Premier Lig'de 9 maça çıkarken gol atamadı. FA Cup'ta ise 3 karşılaşmada 2 kez ağları sarstı.