Fenerbahçe'ye Caner Erkin müjdesi

Fenerbahçe'ye Caner Erkin müjdesi

Molde maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Caner Erkin, takıma döndü...

Fenerbahçe, Molde maçı hazırlıklarının İstanbul etabını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlarken, Caner Erkin de takımdaki yerini aldı. 
 
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan çalışma, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Yan top çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı.
 
Sağ dizinden artroskopi operasyonu geçiren ve bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Caner Erkin, takımdaki yerini aldı. Caner Erkin, çalışmaların tamamında takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.  Raul Meireles ile Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde  çalıştı.
 
Bu antrenmanla Molde maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, 25 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Norveç’e gidecek. 
 
Aynı zamanda Teknik Direktör Vitor Pereira, 25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 18.30’da (Norveç yerel saati), Aker Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya Gökhan Gönül de katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, aynı gün Aker Stadyumu’nda saat 19.00’da(Norveç yerel saati) başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.