Fenerbahçe'nin Monaco planı hazır

Fenerbahçe'nin Monaco planı hazır

Uzun süredir hangi sistemle oynayacağı konusunda kararsız kalan Pereira, tercihini 3-5-2’den yana kullanacak. Forvette ise sürpriz var...

Fenerbahçe’de merakla beklenen sistem tercihi sonunda belli oldu. Teknik patron Vitor Pereira, hazırlık dönemi boyunca kafaları kurcalayan diziliş sorununu, 3-5-2’yi tercih ederek rafa kaldırdı.

Buna göre çarşamba günkü Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk tur maçında Kjaer’in yanında yeni transferler Skrtel ve Neustadter forma giyecek. Kanatlarda Van der Wiel ve Hasan Ali Kaldırım, merkezde de Salih, Ozan ve Souza üçlüsü şans bulacak. Van Persie ve Emenike’nin hafif sakatlıkları sebebiyle ileri ikilide ise sürpriz bekleniyor. Pereira’nın, son taktik çalışmasında Aatıf ve Fernandao’yu birlikte denediği belirlendi.

Stoch joker olacak

Bu arada Pereira’nın üzerinde durduğu bir başka isim de, uzun süredir kiralık oynayıp Fenerbahçe’ye geri dönen Miroslav Stoch. Portekizli hoca, skor ne olursa olsun Slovak futbolcuyu maçın ikinci yarısında sahaya sürmeyi düşünüyor.

Fanatik'in haberine göre; İdman performansıyla göz kamaştıran Stoch’la bir görüşme yapan Pereira’nın, “Kendini ilk 11’de oynayacak gibi hazırla. Sana ihtiyacım olacak” dediği öğrenildi.