Fenerbahçe'nin jokeri Selçuk Şahin

Fenerbahçe'nin jokeri Selçuk Şahin

Emre Belözoğlu'nun yokluğunda formayı kapan Selçuk Şahin, hocası İsmail Kartal'ın yüzünü kara çıkarmadı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Raul Meireles, Emre Belözoğlu'nun yokluğunda forma giyen Selçuk Şahin, Karabükspor karşısında harika bir gole imza attı

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Selçuk Şahin, 2012/13 sezonunun 10. haftasındaki Akhisar Belediyespormaçının ardından golle tanıştı. 7. dakikada sol kanattan Diego'nun pasında ceza sahasına yakın bir noktada topla buluşan Selçuk'un yerden sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

G.SARAY'A ATTIĞI GOLÜ HATIRLATTI
Selçuk Şahin'in uzaktan attığı bu gol, yıldız oyuncunun Ali Sami Yen'deki Galatasaray derbisinde Leo Franco'ya attığı golü akıllara getirdi.

F.BAHÇE'DE 3 EKSİK VAR
Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Raul Meireles, Emre Belözoğlu ve Hasan Ali Kaldırım, maç kadrosunda yer almadı. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'in elenmesinin ardından dün dönen Moussa Sow ile sakatlıkları geçen Dirk Kuyt ve Bekir İrtegün'ü de maç kadrosuna dahil etti.

YENİ TRANSFER SAHADA
Kardemir Karabükspor'da sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek ve Onur Ayık, 18 kişilik kadroda yer alamadı. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın değişmez oyuncusu Akpala'yı Fenerbahçe maçı kadrosunda tercih etmezken, yeni transfer Kuca Alves Miranda'yı ilk defa kadroya aldı.