Fenerbahçeli futbolculardan Beşiktaş'a mesaj !

Fenerbahçeli futbolculardan Beşiktaş'a mesaj !

Çok değil, 3 hafta önce Galatasaray'la berabere kalıp şampiyonluğu zora sokan Fenerbahçe'de yüzler yeniden gülmeye başladı..

Önce Mersin'i ardından Türkiye Kupası yarı finalinde Torku Konya'yı rahat geçen Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor'u da deplasmanda devirince yeniden hedefe kenetlendi.

Trabzon maçının ardından ardından verilen 2 günlük izni birlikte geçiren Fenerbahçeli futbolcular, Gaziantep'le oynanacak maçın hazırlıklarına dün yapılan idmanla başlarken, oyuncuların neşesi dikkat çekti. 

Kaptanlar; Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal önderliğinde kısa bir toplantı yapan Sarı-Lacivertli yıldızlar, şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdiler.

“Beşiktaş nefesimizi ensesinde hissediyor” diyen futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantıda ifadeler kullanıldı:

'STRESLE BAŞ EDEMEZLER'

“Artık şans bize döndü. Bizim de şansımız yaver gitmeye başladı. İstediğimiz oyunu oynayıp istediğimiz skorları alıyoruz. Beşiktaş'ın hata yapma şansı yok ve bunu onlar da çok iyi biliyorlar. En ufak hata cezalandıracağız ve zirve koltuğunu yeniden alacağız. Bu stresle baş etmeleri hiç de kolay değil. Bitime 4 hafta kaldı. Son gülen iyi güler ve son gülen biz olacağız. Takım olarak şampiyonluğa inanıyoruz.”