Fenerbahçe'den Stoch bombası

Fenerbahçe'den Stoch bombası

Stoch'un performansı her hafta teknik heyet tarafından takip ediliyor...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da isteğiyle, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain takımında forma giyen Stoch'un performansı her hafta teknik heyet tarafından takip ediliyor

Ligdeki zirve yarışını sürdürmesine rağmen ilerisi için umut vermeyen Fenerbahçe’de yönetim arayışlara girdi. Sarı-Lacivertliler’de özellikle yabancı oyuncuların formsuzlukları ve hem maçlardaki hem de idmanlardaki düşük performansları başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarını kara kara düşündürüyor.
 
Gol bölgelerinde yer alan yabancıların geçtiğimiz sezona göre çok etkisiz kalmaları Fenerbahçe için şu anda en büyük sorun. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları kalan iki maçta biraz olsun kıpırdanma bekliyorlar. Ancak bunun yanı sıra ocak ayındaki ara transfer döneminde Miroslav Stoch konusunda sürpriz yaşanabilir.
 
KESİN OLARAK FENERBAHÇE'YE DÖNECEK

Başkan Aziz Yıldırım’ın da isteğiyle, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain takımında forma giyen Slovak oyuncunun performansı yakından takip ediliyor. Takımın durumuna göre ara transferde Stoch’un geri dönmesi için her yol denenecek. Bu gerçekleşmese bile sezon sonunda Stoch kesin olarak Fenerbahçe’ye geri dönecek. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının ocak ayıyla ilgili planları bununla da sınırlı değil.
 
Habertürk