Fenerbahçe'den Emre'ye sürpriz teklif !

Fenerbahçe'den Emre'ye sürpriz teklif !

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'na teknik heyette görev teklif etmeyi planlıyor.

İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu'na transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Diğer taraftan sarı lacivertli yönetim tıpkı basketboldaki Ömer Onan modeli gibi, milli futbolcuya, 'teknik heyette görev' teklif etmeyi planlıyor.

BAŞAKŞEHİR %49
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile yolları ayrıldıktan sonra, bu beklenmedik tercih karşısında ne yapacağını düşünürken, kendisiyle şu ana kadar en ciddi boyutta ilgilenen kulüp İstanbul Başakşehirspor oldu.

Başkan Göksel Gümüşdağ, teknik heyetle de danıştıktan sonra Emre'ye resmi teklif yapmaya karar verirken, konunun ikilinin başbaşa yapacağı görüşme ile netleşeceği öğrenildi. Gümüşdağ, Emre'nin hem futbolculuk yetenekleri, hem liderlik özellikleri ve hem de tecrübesiyle takıma ciddi katkı sağlayacağı görüşünde...

NE YAPACAĞINA BİR HAFTA İÇİNDE KARAR VERECEK
Fenerbahçe'den ayrılığı çok ani olduğu için geleceğiyle ilgili bir karar oluşturamayan Emre Belözoğlu, İstanbul Başakşehir'in ilgisi karşısında nasıl bir tavır takınacağını henüz netleştirmiş değil...
7 Eylül'de 35 yaşına girecek olan Emre Belözoğlu'nun, aktif futbolculuk hayatına devam etme ya da nokta koymanın ne getirip ne götüreceğini iyice hesapladıktan sonra kararını bu hafta vereceği belirtiliyor.

FENERBAHÇE % 51

Teknik direktör direktör Pereira'nın tercihine, kurumsallık adına saygı duyup Emre'den futbolcu olarak vazgeçmeyi kabullenen Fenerbahçe yönetimi, kulübün son dönemdeki simgelerinden biri haline gelen oyuncuyu tamamen kaybetmeyi istemiyor.

Sarı lacivertlilerin, gelecek planlamasında sportif direktörlük olduğunu daha önce söylemiş olan Emre Belözoğlu'ndan yönetsel bir görevde yararlanmayı düşündüğü öğrenildi. Buna göre Fenerbahçe yönetimi, Emre'den futbolu bırakıp, basketbol takımındaki Ömer Onan modelindeki gibi idari göreve geçmesini isteyecek.

'NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR'
Bu konudaki önerinin dolaylı yoldan Emre'ye iletildiği, sıcak görüşmenin daha sonra yapılacağı öğrenildi. Teklifi ilk duyduğunda buna sıcak baktığını söyleyen Emre, Hürriyet'e, "Tam olarak nasıl bir görev olacağını bilmiyorum. Ama biraz düşünmem gerek. Sıcak bakmıyorum diyemem. İyice düşünüp öyle karar vereceğim" ifadelerini kullandı.

İlk aşamada nabız ölçen yönetimin, futbolu bırakıp bırakmama kararından sonra Emre'ye teklifini resmi yoldan yapacağı ifade ediliyor.