Fenerbahçe’de transfer zirvesi

Fenerbahçe’de transfer zirvesi

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim ile toplantı yapan Vitor Pereira, takıma mutlaka bir forvet oyuncusu kazandırılması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe’de transfer harekatı hız kazandı. Teknik direktör Vitor Pereira, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi ile yaptığı toplantıda mutlaka kaliteli bir forvet alınmasını talep etti. Portekizli çalıştırıcı, ofansif orta saha eksikliğini kadro içerisinde giderebilecekleri ancak uzun lig maratonunda santrfor transferinin kesinlikle yapılması gerektiği yönünde rapor verdi. 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Kadroda iki forvet var. Bunlardan biri sakat ve formsuzsa büyük sıkıntı yaşıyoruz” ifadesini kullandı. Pereira’dan gelen istek doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertli yönetim de transferde forvet bölgesine yoğunlaştı.

EREN DE LİSTEDE AMA

Listenin ilk sırasında yer alan Diego Rolan için kulübü Bordeaux ile kıran kırana bir bonservis pazarlığı yapan Fenerbahçe, görüşmelerini sürdürüyor. Eğer Fransız ekibi istenilen rakama yaklaşmazsa bu kez gözler genç ve gelecek vaat eden isimlere çevrilecek. Bu alternatifler ise Giresunspor formasıyla PTT 1. Lig’deki performansıyla dikkat çeken Arnavut Vedat Muriqi ile Partizan’ın 18’lik golcüsü Saponic. Hücum bölgesi için istenilen bir diğer aday da Eren Derdiyok. Ancak İsviçre pasaportu taşıyan Türk golcü konusunda kulübü Kasımpaşa ikna edilemiyor.

AMK Gazetesi