Fenerbahçe'de sıcak zirve !

Fenerbahçe'de sıcak zirve !

Aziz Yıldırım, Kayserispor maçı sonrası Teknik Direktör Advocaat ile bir araya geldi.

Fenerbahçe’de Kayserispor maçı sonrası sıcağı sıcağına transfer zirvesi yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Advocaat durum değerlendirmesinde bulundu. Takımın ilk iki haftadaki performansı konuşulurken, ardından transfer konusundaki gelişmeler de masaya yatırıldı.

Sunderland forması giyen Jeremain Lens kadrosuna katılırken, orta saha için çalışmalar sürüyor. Ancak sarı-lacivertli yönetim, orta saha bölgesi için aradığı yaratıcı oyuncuyu henüz bulamadı.

Hakim Ziyech için uzun süredir yapılan temaslar sonuçsuz kaldı. Genç futbolcu, büyük ihtimalle Ajax forması giyecek. Hollanda ekibinin ciddi bir bonservis bedeli ile kadrosuna katmak üzere olduğu Ziyech’in gündemden çıkmasının ardından yönetim alternatif isimlere yöneldi. Burada da istenen kriterlere uygun bir oyuncu bulunamadı. Kaliteli isimlerin ise mali kriterlere takıldığı bildirildi. Teknik Direktör Advocaat’ın oyun kurucu bölgesi için Başkan Aziz Yıldırım’a 3-4 yeni oyuncu önerdiği, bu isimlerle görüşmelerin hemen başladığı öğrenildi.

Eğer bu bölgeye istenilen oyuncu bulunamazsa transfer yapılmayacak. Takım içinden çözüm yaratılacak ya da Advocaat sistemi değiştirecek.

Milliyet