Fenerbahçe'de rota Emenike !

Fenerbahçe'de rota Emenike !

Fenerbahçe’de rota, mecburi olarak Stoch ve Emenike’ye döndü.

Fenerbahçe’de hem UEFA kriterleri hem de Volkan Şen ile Alper Potuk’un cezaları moralleri bozdu. Transferde mecburi rota kiradan dönecek Stoch ve Emenike’ye döndü.

Fenerbahçe’nin UEFA Finansal Fair Play konusunda yaptığı anlaşma transfer çalışmalarını zora soktu. Ancak esas sıkıntı takımın yıldızları Volkan Şen ile Alper Potuk’a gelen cezayla yaşandı.

2017 yılına kadar Avrupa kupası maçlarında olmayacak Volkan Şen ile 3 maç ceza alan Alper Potuk, takımın planlamasını da bozdu. Şampiyonlar Ligi ön elemelerine büyük önem veren kulüp, iki yıldızın yokluğunu çözmek için geçici formüller üzerine kafa yordu.

Hem 2 ay sonra ilk Avrupa maçına çıkılacak olması hem de ekonomik anlamdaki kısıtlamalar nedeniyle yeni transfer yerine sorun içeriden çözülecek.

Bu da ilk etapta kiradan dönecek Miroslav Stoch ve Emmanuel Emenike ile olacak. Bu opsiyonu isteksiz bir şekilde yapacak sarı-lacivertliler, tamamen mecburiyetten böyle bir adım atıyor. Kanatlarda forma giyebilen iki isim ile 3. ön eleme turunu geçiştirmek isteyen sarı-lacivertliler bir aksilik olması halinde yeni arayışlara başlayacak.

Ancak Emenike olmasa bile Stoch’a yine de şans verilmesi gündeme gelecek. Son 2 yıldır kadrodaki fazla opsiyon ve yabancı kuralı nedeniyle Slovak yıldıza yer açılamamış ve zorunlu biçimde kiralanmıştı.