Fenerbahçe'de kritik zirve ! Aziz Yıldırım...

Fenerbahçe'de kritik zirve ! Aziz Yıldırım...

Fenerbahçe’de, Başkan Aziz Yıldırım devreye girme kararı aldı.

Başkan Aziz Yıldırım takımda ciddi düşüş ve her geçen gün biraz daha alevlenen Robin van Persie krizini masaya yatıracak. Sarı-lacivertli kulübün patronu kritik zirvede sıkıntıların ne olduğunu tespit etmeye çalışacak, işlerin tekrar yoluna girebilmesi için görüş alışverişinde bulunacak

Sezona büyük hedeflerle giren ancak şu ana kadar beklenen çizgiye bir türlü ulaşamayan Fenerbahçe’de, Başkan Aziz Yıldırım devreye girme kararı aldı.

Sarı-lacivertli ekibin patronu son dönemde takımın yaşadığı ciddi düşüş ve her geçen gün biraz daha alevlenen Robin van Persie krizi üzerine Sportif Direktör Terraneo ve Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir araya gelecek.

Sarı-lacivertli kulübün patronu kritik zirvede sıkıntıların ne olduğunu tespit etmeye çalışacak, işlerin tekrar yoluna girebilmesi için görüş alışverişinde bulunacak. Sezon başından bu yana yeni yapılanma gereği futbol takımı ile ilgili kararları ve yönetimi tamamen Sportif Direktör Terraneo’ya bırakan Yıldırım’ın son beş resmi maçta alınan 1 galibiyet ve kötü futbol üzerine Samandıra’da yaşananları öğrenmek ve sorunları acilen çözebilmek adına devreye gireceği belirtildi.

Huzur sağlanacak
Başkan Yıldırım’ın özellikle van Persie olayından büyük rahatsızlık duyduğu, bu sıkıntının artık maçların da önüne geçmesine tepkili olduğu öğrenildi. Bu yüzden sorunun bir an önce rafa kalkması için Pereira ile durum değerlendirmesi yapacak olan F.Bahçe başkanının, yönetimin düşüncelerini de aktaracağı kritik toplantı sonrasında huzurun tekrar sağlanmasını ve takımın kendisine çekidüzen vermesini beklediği kaydedildi.
 
Vitor Pereira bugüne kadar çalıştırdığı takımlarla üç kez lig şampiyonluğu yaşadı. Porto’yu 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında zirveye taşıyan Portekizli hoca, Olympiakos ile bu mutluluğu 2014-15’te yaşadı.

Milliyet