Fenerbahçe'de grip salgını

Fenerbahçe'de grip salgını

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi moralleri bozan bir gelişme yaşandı.

Zorlu deplasmanda cezası nedeniyle Bruno Alves'ten yararlanamayacak olan Sarı-Lacivertlilerde gribal enfeksiyon geçiren diğer savunma oyuncuları Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün ve Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 9 Mayıs Cumartesi günü Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.
 
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman, salonda yapılan temel kuvvet çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya çıkan oyuncular, pas ve koordinasyon çalışmaları ile sürdürdükleri antrenmanı, minyatür kale maç ve sonrasında yapılan dayanıklılık koşusuyla tamamladı. Kaleciler, kaleci antrenörü Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı bir program dahilinde çalıştı.
 
SAVUNMA GRİP!

Gribal enfeksiyon geçiren Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün ve Gökhan Gönül antrenmanı çıkmadı. Bugün evleneceği için izinli olan Selçuk Şahin de antrenmanda yer almadı. Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
 
Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.