Fenerbahçe'de flaş gelişme !

Fenerbahçe'de flaş gelişme !

Süper Lig'in transferde en çok konuşulan takımı olan Fenerbahçe'de transfer haberleri bitmek bilmiyor.

Dünya çapında isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'nin önemli isimlerine de talipler var.

Premier Lig ekibi Sunderland'in, Senegalli golcü Moussa Sow için yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile birlikte Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow'ı isteyen Sunderland'in, Fenerbahçe'ye yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Sunderland'in, Sow için yaptığı 12.5 milyon Sterlin'lik teklifin reddedilmesi üzerine yeni bir teklif hazırladığı ifade edildi.

Manchester United'dan Robin van Persie'nin transfer edilmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Sow'u kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çekildi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sow için en az 14 milyon Sterlin istediği kaydedildi. Sunderland Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın da kadrosunu güçlendirmek için Sow'u istediği vurgulandı.

FENERBAHÇE QUİNTERO İÇİN SEFERE ÇIKIYOR
Sportif Direktör Giuliano Terraneo, teknik direktör Pereira'nın çok istediğini Juan Quintero için önümüzdeki hafta Portekiz'e gideeck

Fener sefere çıkıyor Transferde yeniden hareketli saatler yaşayan Fenerbahçe gelecek hafta sefere çıkacak... Orta alanda yaşanan problemi çözmek için düğmeye basan teknik direktör Vitor Pereira, yönetimden Porto formasını giyen Juan Quintero'nun alınmasını talep etmişti.

FENERBAHÇE KİRALAMAK İSTİYOR
Başkan Aziz Yıldırım'ın da transfere onay vermesinin ardından tüm gözler sportif direktör Giuliano Terraneo'ya çevrildi. Terraneo'nun önümüzdeki hafta Portekiz'e giderek Porto kulübü ile masaya oturması bekleniyor. Fenerbahçe, Kolombiyalı yıldızı kiralamak isterken, yapılacak görüşmelerden çıkacak sonuç çok büyük bir merakla bekleniyor.