Fenerbahçe'de Campell sürprizi

Fenerbahçe'de Campell sürprizi

Fenerbahçe ile ilgili İngiltere'den flaş bir iddia geldi.

TalkSport radyosu, Kanarya’nın 24 yaşındaki forvet için Ada ekibi ile birkaç gündür görüştüğünü duyurdu: Türkler Campbell konusunda ısrarcı.
 
Yeni teknik direktör Dick Advocaat'ın oyuncuların yoğun tempoda yorulmaması ve alternatifli bir kadro ile rekabet oluşturmak için verdiği rapor sonrası temaslarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili İngiltere'den flaş bir iddia geldi. Ada'nın TalkSport radyosu, sarı-lacivertli yöneticilerin birkaç gündür Arsenal'li Joel Campbell'la yakından ilgilendiğini duyurdu. Haberde 1.78 cm boyundaki Kosta Rikalı oyuncuyu almak için kulübü ile dirsek temasında olduğu belirtilen Fenerbahçe'nin transferde oldukça ısrarcı davrandığının altı çizildi.
 
SPORTİNG LİZBON DA DEVREDE
Teknik adamların artık çok yönlü oyuncuları tercih etmesi nedeniyle Campbell'ın Fenerbahçe'nin listesine girdiği belirtilirken, 24 yaşındaki futbolcunun ofansif orta saha, sağ ve sol kanatlar ile forvette görev yapabildiği hatırlatıldı. Radyo, son olarak 2018'e dek sözleşmesi olan Kosta Rikalı ile Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un da ilgilendiğini duyurup Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle işlerin karıştığı detayına yer verdi.

Fotomaç