Fenerbahçe’de büyük harekat !

Fenerbahçe’de büyük harekat !

Fenerbahçe’de altyapı hamlesi başladı. Sarı-lacivertli kulübün hazırladığı plan çerçevesinde scout ekibinin, Avrupa ve Dünya’yı gezeceği belirtildi.

Fenerbahçe’de altyapı hamlesi başladı. Sarı-lacivertli kulübün hazırladığı plan çerçevesinde scout ekibinin, Avrupa ve Dünya’yı gezeceği belirtildi. Uzun vadede altyapı ile A takımı aynı çatı ve sistem altında mücadele etmesini hedefleyen yönetim bunun için ilk adımları atıyor.

Önce Avrupa’daki kulüpler incelenecek. Fransız ekibi Lille’in ardından İtalya’ya geçilecek. Burada İnter, Milan ve Roma’nın altyapı sistemlerine bakılacak. Sonraki durak ise Almanya olacak. Dortmund başta olmak üzere buradaki kulüpler ile ilgili yapılacak çalışmaların ardından bu sefer kıta değiştirilecek.

Brezilya’ya gidip buradaki büyük kulüplerin altyapı çalışmaları mercek altına alınacak, genç oyuncuları nasıl yetiştirdiğine yönelik raporlar hazırlanacak. Avrupa ve Dünya’da yapılacak bu incelemelerin ardından sarı lacivertli takım kendine en uygun olan modeli bulacak ya da ortaya çıkaracak.

Milliyet