Fenerbahçe TFF ve MHK'yi tebrik etti

Fenerbahçe TFF ve MHK'yi tebrik etti

Fenerbahçe'nin internet sitesinden bir bildiri yayınlanarak bu haftaki hakem atamaları nedeniyle TFF ve MHK'ya teşekkür edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, hakem hataları ile ilgili olarak önceki gün düzenlediği basın toplantısının yankıları sürerken, sarı lacivertli kulüpten ilginç bir hamle geldi...

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden bir bildiri yayınlanarak bu haftaki hakem atamaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) teşekkür edildi. Sarı lacivertlilerin bildirisi şöyle:

"30 Eylül 2015 tarihinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın katılımı ile yapılan basın toplantısında Türk hakem camiasına ilişkin tespit ve değerlendirmelerde bulunulmuştur. Bu tespit ve değerlendirmeler arasında bizce en önemli olanı genç hakemlere süper lig maçlarında görev verilmesi ve bu şekilde tecrübelenecek genç hakemler ile üst klasman hakem kadrosunun yenilenmesi idi.

"CESUR KARAR İÇİN TEBRİK EDİYORUZ"

1 Ekim 2015 tarihinde TFF, MHK tarafından Süper Lig’in 7.hafta maçları için görevlendirilen hakemlerin büyük çoğunluğunun yeni ve genç hakemler arasından seçilmiş olduğunu görmek bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. TFF ve MHK’yı bu cesur kararlarından ötürü tebrik ediyor ve hakem kadrosunun yenilenmesi ve gençleştirilmesi yönünde atılan tüm adımları sonuna kadar destekliyoruz
 
"GENÇ HAKEMLER BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİ"
Süper Lig’in 7.haftasında kendilerine görev verilen genç ve yeni hakemlerimizden; elde ettikleri bu fırsatın değerini bilerek,  azami dikkat ve özenle öncelikle de maça çıkarken kafalarında her hangi bir ön yargı olmadan, yüksek konsantrasyonla maçlarını yönetmelerini bekliyoruz. Hakemlerimizin, yönettikleri müsabakalarda cesur ve objektif bir şekilde, takımdan takıma, futbolcudan futbolcuya değişmeyen istikrarlı kararlar verdiğini görmek istiyoruz. Bu şekilde istikrarlı kararlar alabilen hakemlerimizi hakemlik hayatları boyunca sonuna kadar destekleyeceğimize de söz veriyoruz.
 
Futbol ailesinin tüm paydaşlarını günlük planlar ile bugünü yaşamaktan vazgeçmeye uzun vadeli planlar ile geleceği birlikte inşaa etmeye davet ediyoruz.