Fenerbahçe Soma için sahada!

Fenerbahçe Soma için sahada!

Fenerbahçe bugün, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile İngiltere’de Soma yararına bir maç yapacak.

Sheffield United’ın halen maçlarını oynadığı, dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane"in ev sahipliği yapacağı maç, TSİ 21.45’te başlayacak ve D Smart’tan naklen yayınlanacak.

Bu sezon 125. yılını kutlayan Sheffield United, İngiltere’de York Shire bölgesinin takımı ve bölgenin en önemli geçim kaynağı madencilik. Bu çerçevede, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, karşılaşmadan elde edilecek gelir Soma’ya bağışlanacak.

İngiltere’de 4 kez FA Cup kazanma başarısını gösteren Sheffield United, aynı zamanda İngiltere 1. Ligi Premier League adını aldıktan sonra ligde ilk golü atan takım ve bu sezon League One’da mücadele ediyor.

İŞTE KADRO

Fenerbahçe’nin Sheffield United ve daha sonra oynayacağı Sevilla hazırlık maçları için kamp kadrosu ise şöyle:

Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Mert Günok, Erten Ersu, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Cristian Baroni, Diego Ribas, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Moussa Sow, Pierre Webo, Raul Meireles, Samuel Holmen, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Berkay Can Değirmencioğlu, Hakan Cinemre, Semih Ergül, Muhammed Akarslan.