Fenerbahçe Maicon'dan vazgeçmiyor !

Fenerbahçe Maicon'dan vazgeçmiyor !

Fenerbahçe'nin gözü Maiconda Fenerbahçe'de sürekli kırmızı alarm veren savunmaya yönetim el koyuyor...

Kjaer, Ba ve Alves üçlüsünden verim alamayan Fenerbahçe, stoper takviyesi için düğmeye bastı... Portekiz basınına göre Sarı-Lacivertliler'in hedefinde, Pereira'nın eski öğrencisi olan Maicon var...
 
Büyük umutlarla ve çok yüksek bir maliyetle transfer edilen Simon Kjaer'in şu ana kadar gösterdiği performans nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarı-Lacivertliler, Abdoulaye Ba ve Bruno Alves'ten de beklediği verimi bir türlü alamıyor. Fenerbahçe yönetimi, her maç baş ağtıran savunma sorunlarını ara transfer döneminde bitirmenin planlarını yapıyor.
 
Portekiz basınına göre Sarı-Lacivertliler'in gözü Porto'nun kaptanı Maicon Pereira Roque'de.
 
SEZON BAŞINDA DA F.BAHÇE ONU İSTEMİŞTİ
 
Gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere göre Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira'nın eski öğrencisi olan Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak için büyük uğraş veriyor.
 
Sarı-Lacivertliler'in sezon başında da Maicon icin Porto'nun kapısını çaldığını fakat olumsuz yanıt aldığını yazan Portekiz basını, iki kulüp arasında ocak ayında yeniden görüşmelerin başlayacağını duyurdu. Maicon'un 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
İTALYAN VE İSPANYOL TAKIMLARI DA PEŞİNDE
 
Porto defansının sigortası olan Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde takımının Chelsea'yi 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atmıştı.
 
Müthiş güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile dikkatleri çeken 27 yaşındaki futbolcu, daha önce Portekiz'de Nacional ve ülkesinde Cruzeiro ile Cabofriense formalarını giydi. Adı uzun süredir İtalyan ve İspanyol takımları ile anılan Maicon'un bonservis bedelinin ise 11 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

Takvim