Fenerbahçe Kjaer için 20 milyon euro isteyince...

Fenerbahçe Kjaer için 20 milyon euro isteyince...

Premier Lig'de oynamak isteyen Kjaer' 20 milyon euro fiyat çeken Fenerbahçe, Danimarkalı stoper için henüz resmi teklif alamadı.


Fenerbahçe, UEFA'nın Finansal Fair Play kıskacı nedeniyle elindeki para eden yıldızlarını satmaya sıcak... 2015 başında Lille'den 7.6 milyon Euro bonservisle transfer edilen Simon Kjaer bu isimlerin başında geliyor. Danimarkalı oyuncuya geçtiğimiz yaz İngiltere Premier Ligi'nden devre arasında ise Japonya'dan teklifler geldi. Kjaer için önerilen bonservis bedelleri 10 milyon Euro civarındaydı. Fenerbahçe yönetimi, bu rakamları makul bularak kararı Kjaer'e bıraktı. Ancak milli futbolcu, hayal ettiği rakamlara hiçbir teklifte ulaşamadı.
 
WEST HAM UNITED TAKİPTE
 
Her fırsatta "Hayalim Premier Lig'de oynamak, Chelsea'de görev yapmayı istiyorum" açıklaması yapan Danimarkalıya 10 milyon Euroluk bonservis bedelini gözden çıkaran İngiliz ve Japon kulüpleri, yılda 4 milyon euro net ücreti duyunca, transferden vazgeçti. Kjaer'in sezon sonunda ayrılabilmek için takım arayışında olduğu öğrenildi. Yıldız stoperi listesinde bulunduran takımlar arasında Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United da bulunuyor.
 
Kjaer, sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemedi. Konya karşısında da oynayamayacak.