Fenerbahçe Guarin'i getiriyor !

Fenerbahçe Guarin'i getiriyor !

Josef de Souza ile orta sahasını takviye eden Fenerbahçe için aynı bölgeye peş peşe Guarin, Milivojevic ve Boateng iddiaları geldi.

Orta sahasına 8 milyon euro ödeyerek Sao Paulo'dan Josef de Souza'yı transfer eden Fenerbahçe'nin aynı bölgeye yeni takviyeler yapacağı iddia edildi. Football İtalia, sarı-lacivertlilerin İnter'in yıldız ismi Fredy Guarin için devrede olduğunu ileri sürdü. Kanarya'nın, 29 yaşındaki Kolombiyalı oyuncuya karşılık İnter'e 6 milyon euro teklif ettiği, İtalyan ekibinin ise en az 8 milyon euro istediği vurgulandı. Haberde, Guarin'in menajerinin gelecek hafta Milano'da olacağı, Fenerbahçe ve İnter ile görüşmeler yapacağı ifade edildi.

Yunanlılar 'Milivojevic' dedi

Yunan basını ise Fenerbahçe'nin Olympiakos'un geçen sezon kiralık oynattığı, sezon sonunda ise bonservisini Anderlecht'ten satın aldığı Luka Milivojevic'in transferini bitirmek üzere olduğunu duyurdu. Dün bir iddia daha ortaya atıldı. Schalke 04'ün sözleşmesini feshettiği Ganalı oyuncu Kevin Prince Boateng'in menajerinin F.Bahçe ile masaya oturduğu, hatta transferin gerçekleştiği iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Josef bugün-yarın imzalıyor

Ancak Boateng haberinin menajer uydurması olduğu anlaşıldı. F.Bahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu twitter'dan, Boateng'i yalanladı. Tüm bu haberler, "Acaba Fenerbahçe Josef de Souza'dan vazgeçiyor da yeni bir orta saha mı arıyor?" sorusunu akıllara getirdi. Hayır, F.Bahçe Josef'ten vazgeçmedi. Sambacı ile bugün ya da yarın sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Fotomaç