Fenerbahçe bombayı patlatıyor !

Fenerbahçe bombayı patlatıyor !

Bursa’nın sağ beki Şener Özbayraklı Fenerbahçe yolunda... Transfer için Şener'den söz alan Kanarya, yeşil-beyazlı ekibe Holmen + 3 milyon euro teklif edecek.

Fenerbahçe transferde ilk bombayı yerli bir isimle patlatmaya hazırlanıyor. Sakatlığı nedeniyle zor bir sezon geçiren Gökhan Gönül'e alternatif arayan sarı-lacivertli ekip, Bursaspor'un başarılı oyuncusu Şener Özbayraklı için atağa kalktı. Sızan bilgilere göre önce Bursaspor yönetiminin nabzını yoklayan Fenerbahçeli yöneticiler, geçtiğimiz günlerde de 25 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temas kurdu. Şener'in Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ancak Bursaspor'la bir yıl daha sözleşmesi olduğu için "Son sözü kulübüm söyleyecek" dediği belirtildi
 
HOLMEN + 3 MİLYON EURO
Şener'den söz alan Fenerbahçe şimdi yeniden Bursaspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulüp bu transferde, Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Samuel Holmen'i de kullanmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibe Holmen + 3 milyon euro önerecek olan Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş. Başarılı hocanın, Şener'in satılmasına sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak Bursaspor yönetiminin, mali sıkıntı nedeniyle bu futbolcunun satılmasına onay vereceği ifade edildi.

Fotomaç