Fenerbahçe Ben Arfa ile anlaştı

Fenerbahçe Ben Arfa ile anlaştı

Fenerbahçe'nin Avrupa'nın gözde isimlerinden Hatem Ben Arfa ile anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe büyük oynuyor. UEFA ile imzalanan iyi niyet sözleşmesinden sonra elindeki Nani ve Van Persie gibi halen piyasası olan futbolcularını yüksek rakamlara elden çıkarıp kadroda revizyona gitmeyi planlayan Fenerbahçe, Feghouli ile yapılan ön anlaşmanın ardından Ben Arfa ile de el sıkıştı.

Fransız futbolcu ile her konuda anlaşıldığı ancak UEFA kriterlerine uyum sözleşmesinden önce yapılan bu görüşmenin ardından UEFA'dan gelen haber ile bu transferin şimdilik ertelendiği belirtildi.

Diego, Alves, Meireles gibi maliyeti yüksek oyuncular ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertli takım kanatta ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Ben Arfa için kaynak yaratmış olacak. Feghouli için de Haziran ayının gelmesini bekleyen Fenerbahçe, Persie ve Nani'ye müşteri bulup bir de etkili bir golcü alacak.

Fransa Ligue 1'de Nice forması ile çıktığı 34 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek kariyerinde zirve yapan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 10 numara ve kanat oyuncusu olarak ideal bir isim. Benzer özellikteki Feghouli de Fenerbahçe'nin 2 önemli silahı olacak.

Bu arada Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları'nın Paris'e gittiği ve Ben Arfa'nın menajeri ile görüştüğü öne sürüldü. Ben Arfa'nın menajeriyle burada bir araya gelen Torunoğulları'nın, bonservisi elinde bulunan başarılı futbolcu için transfer pazarlığı yaptığı bildirildi. Ancak Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a oranla Ben Arfa'ya yaklaşık 2 katı para önerdiği belirtildi.