Fenerbahçe Antep'ten de çıkamadı

Fenerbahçe Antep'ten de çıkamadı

Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Gaziantepspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Gaziantepspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak derbinin oynanacağı haftada 2 puan bıraktı. Fenerbahçe üst üste 3. kez berabere kalırken, son 6 haftada 7 puan toplayabildi.

ANTEP SEFA İLE ÖNE GEÇTİ

11. dakikada defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas, ceza sahası içi sağ çaprazında topu Martin Skrtel'den kurtardıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Fabiano'dan seken topu altıpas içi sağ tarafında Sefa Yılmaz tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

LENS SKORU EŞİTLEDİ

Mücadelenin 23. dakikasında Volkan Şen'in sağ kanada gönderdiği pasta topla buluşan Alper Potuk, bekletmeden ortasını ceza alanı sol tarafına doğru gönderdi. O noktada Jeremain Lens topun gelişine sağ ayağının içiyle şutunu çekti ve top filelerle buluştu.

Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe üst üste 3 beraberliğini alırken, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olduğu haftada 2 puan bıraktı. Gaziantepspor ise 16 puanla son sırada yer aldı.

Sarı-lacivertliler gelecek hafta Osmanlıspor’u konuk ederken, Gaziantepspor da Bursaspor deplasmanına çıkacak.

FENERBAHÇE'DE VAN PERSİE KADROYA ALINMADI

Gaziantepspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, 2 maçlık cezası sona eren Hollandalı golcü Robin van Persie, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavayev'u kadroya dahil etmedi.

SAKAT VOLKAN DEMİREL GETİRİLMEDİ

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Krasnodar ile oynanan maçta sağ bacak üst arka adalesindeki kasta üçüncü derecede yırtık oluşan Feherbahçe'nin kaptanı kaleci Volkan Demirel ile sakatlıkları süren Simon Kjaer ve Emmanuel Emenike de Gaziantep'e getirilmedi. Fenerbahçe kafilesi, bu oyuncuların dışında kalan 18 kişiyle geldi.

GAZİANTEPSPOR'DA 2 SAKAT

Gaziantepspor'da ise, sakatlığı bulunan Angan ve Muhammet Demir kadro dışı kaldı. Gaziantepspor'da sözleşmeleri askıda olan Putsila ve Hintum da forma giymedi.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

M.S. Karşılaşma 1-1 sona eriyor.

90. DK: Elyasa Süme, sağ kanatta rakibi Jeremain Lens'e arkadan yaptığı faul sonrasında maçta sarı kartı gören bir başka isim oluyor.

90. DK: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika ilave ediliyor.

88. DK: Sol taraftan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ön direğe gelen ortayı savunma uzaklaştırıyor. Dönen topu ceza sahası dışı sol çaprazdan İsmail Köybaşı şutunu çekiyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

88. DK: Köşe vuruşu kullanılacağı esnada Josef De Souza ile Nabil Ghilas arasında yaşanan gerginlik sonrasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu iki futbolcuyu sarı kart ile cezalandırılıyor.

84. DK: Ceza alanı içerisi ol çaprazda savunmanın uzaklaştırmak istediği top Aatif Chahechouhe'da kalıyor. Aatif, topu kontrol ettikten sonra şutunu çekiyor ancak bu şu kalenin biraz üstünden auta çıkıyor.

84. DK: Sağ taraftan Jeremain Lens köşe vuruşundan ortasını altıpasın önüne doğru gönderiyor. O noktada Martin Skrtel topun gelişine sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat kaleci Paulo Victor'dan seken topu defans kornere atıyor.

83. DK: Gaziantepspor üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Marcinho oyundan alınırken, Evans Kangwa yerine oyuna dahil oluyor.

81. DK: Kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen İsmail Köybaşı şutunu çekiyor fakat bu şut çok farklı bir şekilde kalenin üstünden auta gidiyor.

80. DK: Sağ kanatta Jeremain Lens'in ceza alanına yaptığı ortasını Elyasa Süme kafayla uzaklaştırıyor.

68. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazdan Marcinho çok sert bir şut çekiyor ancak kaleci Fabiano Ribeiro son anda topu kornere çeliyor.

64. DK: Sağ kanattan Gregory Van Der Wiel'in ceza alanına yaptığı ortasını Elyasa Süme uzaklaştırıyor.

63. DK: Mohammed Fatau, faul sonrasında tepki olarak topa vurduğu için sarı kart ile cezalandırılıyor.

61. DK: Gaziantepspor'da oyuncu değişikliği; Orkan Çınar, Sefa Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oluyor.

57. DK: Defansın arkasına uzun atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas ofsayta yakalanıyor.

57. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda Jeremain Lens rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekiyor fakat kaleci Paulo Victor üzerine gelen bu şutu rahat bir şekilde kontrol ediyor.

56. DK: Sol kanattan Marcinho ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. O noktada Anis Ben-Hatira topu kontrol edemiyor ve top ters taraftan tehlikeli bölgenin dışına çıkıyor.

57. DK: Defansın arkasına uzun atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas ofsayta yakalanıyor.

57. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda Jeremain Lens rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekiyor fakat kaleci Paulo Victor üzerine gelen bu şutu rahat bir şekilde kontrol ediyor.

56. DK: Sol kanattan Marcinho ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. O noktada Anis Ben-Hatira topu kontrol edemiyor ve top ters taraftan tehlikeli bölgenin dışına çıkıyor.

52. DK: Alper Potuk'un ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Moussa Sow ofsayta yakalanıyor.

52. DK: Sol taraftan Jeremain Lens'in köşe vuruşundan arka direğe gönderdiği ortasını Moussa Sow çeviriyor ancak çevirdiği noktada Gaziantepspor defansı topu uzaklaştırıyor.

46. DK: Gaziantepspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Marcos Pedroso oyundan alınırken, Musa Nizam yerine oyuna dahil oluyor.

46. DK: İkinci yarı için herşey hazır ve ikinci devre Moussa Sow'un santrasıyla başlıyor.

İ.Y. Karşılaşmada ilk yarı1-1 eşitlikle sona eriyor.

45. DK: Sol kanatta Sergei Kislyak rakibi, Volkan Şen'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

44. DK: Sol kanattan İsmail Köybaşı'nın ceza alanına gönderdiği ortasına kimse dokunamıyor ve top doğrudan auta çıkıyor.

41. DK: Ceza sahası içi sol çaprazdan topla buluşan Jeremain Lens bekletmeden topu altıpasın içine doğru gönderiyor. O noktada Moussa Sow savunmaya rağmen şutunu çekmeyi başarıyor ancak kale çizgi üzerinde Barış Yardımcı topu uzaklaştırıyor.

36. DK: Nabil Ghilas'ın pasına hareketlenen Anis Ben-Hatira ofsayta yakalanıyor.

35. DK: Kaleye uzak mesafeden Alper Potuk kaleye şansını deniyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

30. DK: Maçın 3'de 1'lik bölümü geride kalırken topla oynama yüzdelerinde Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

26. DK: Jeremain Lens, sağ kanattan penaltı noktası üzerine doğru ortasını gönderiyor. Bu noktada Volkan Şen, topu kontrol ettikten sonra sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak bu etkisiz şut farklı bir şekilde auta çıkıyor.

23. DK: Alper Potuk, yaptığı iyi ortayla golde asist yapan oyuncu oluyor.

23. DK: GOOOLL!! Fenerbahçe, Jeremain Lens ile maçta durumu eşitliyor. Volkan Şen'in sağ kanada gönderdiği pasla topla buluşan Alper Potuk, bekletmeden ortasını ceza alanı sol tarafına doğru gönderiyor. O noktada Jeremain Lens topun gelişine sağ ayağının içiyle şutunu çekiyor ve top filelerle buluşuyor.

20. DK: Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla tekrar buluşan Jeremain Lens, ortasını ön direğe gönderiyor ancak top kaleci Paulo Victor'da kalıyor.

19. DK: Sağ kanatta Alper Potuk'a yapılan faulün ardından serbest vuruş için topun başına İsmail Köybaşı geçiyor. İsmail'in, ceza alanına yaptığı ortasına hareketlenen Roman Neustadter ofsayta yakalanıyor.

17. DK: Volkan Şen'in sol kanattan altıpasın önüne doğru yaptığı ortasına Ozan Tufan kafa vuruşunu yapıyor ancak zayıf giden bu şutu kaleci Paulo Victor rahat bir şekilde kontrol ediyor.

16. DK: Marcos Pedroso, rakibi Jeremain Lens'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

16. DK: Kaleye uzak mesafeden tam cepheden Sergei Kislyak'ın çektiği şut savunmaya çarpıp kaleci Fabiano Ribeiro'da kalıyor.

11. DK: GOOOLL!! Gaziantepspor, Sefa Yılmaz ile maçta 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor. Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas, ceza sahası içi sağ çaprazında topu Martin Skrtel'den kurtardıktan sonra şutunu çekiyor. Kaleci Fabiano Ribeiro'dan seken topu altıpas içi sağ tarafında Sefa Yılmaz tamamlayan isim oluyor.

10. DK: Sağ köşe gönderine yakın bir noktadan Barış Yardımcı'nın penaltı noktasının gerisine yaptığı ortasına Sefa Yılmaz rövaşata ile şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

9. DK: Bu sefer sağ taraftan serbest vuruşunda topun başına geçen İsmail Köybaşı, ceza alanına doğru ortasını yapıyor fakat top kaleci Paulo Victor'da kalıyor.

7. DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Jeremain Lens ortasını penaltı noktasının sağına doğru gönderiyor. O noktada savunmadan gelen Roman Neustadter kafa vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta çıkıyor.

5. DK: Sol kanattan İsmail Köybaşı, ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Elyasa Süme topu kafayla uzaklaştıran isim oluyor.

1. DK: Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadele Nabil Ghilas'ın santra vuruşuyla başlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Gaziantep Arena’daki mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor.

Şampiyonluk yarışında geri kalan ve derbinin oynanacağı haftada mutlak 3 puan arayan sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel, Kjaer ve Van Persie kadroda yok! Fenerbahçe 37 puanla 4. sırada yer alırken, Gaziantepspor 15 puanla ligin son sırasında…

KADROLAR

Gaziantepspor: Vidotti, Elyasa, Kisliak, Wallace, Fatau, Pedroso, Marcinho, Barış, Sefa, Ben Hatira, Ghilas

Fenerbahçe: Fabiano, İsmail, Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, Mehmet Topal, Ozan, Alper, Volkan Şen, Lens, Sow