Fenerbahçe 4. yıldızın hesaplarını yapıyor

Fenerbahçe 4. yıldızın hesaplarını yapıyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Fenerbahçe, artık 20. şampiyonluk ve 4. yıldızın hesaplarını yapıyor.

Superfb.com'da yer alan habere göre; bu sezon büyük bir futbol mucizesi yaşanmadığı takdirde sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan ve 19. şampiyonluğunu elde edecek sarı lacivertli ekip, şimdiden 20. şampiyonluğun ve 4. yıldızı ilk takan ekip olmanın hesaplarını yapmaya başladı.

YANAL'A TAM YETKİ!

Sezon başında göreve geldiğinde başarı endeksli 1 yıllık kontrat imzalayan ve takımı şampiyon yapamaması durumunda görevini bırakacağını açıklayan Ersun Yanal, bu sezon takımı zafere ulaştırması durumunda önümüzdeki sezon da sarı lacivertli ekibin başında görevine devam edecek.

20. şampiyonluğu ve 4. yıldızı takan ilk ekip olmayı hedefleyen sarı lacivertli yönetim, bu gaye doğrultusunda deneyimli teknik adama tam yetki verecek ve bir anlamda kesenin ağzı açılacak.

İMZALAR ARKA ARKAYA

İçinde bulunduğumuz sezonun Ocak ayı transfer dönenimi sessiz geçiren ve bir nevi 'tasarruf' yaparak kadrosuna takviye yapmayan Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olunması durumunda önümüzdeki sezon 4. yıldızı takmak için ciddi isimleri renklerine bağlayacak.

Söz konusu transfer harekatı kapsamında öncelikle, bu sezon ortaya koyduğu performans ile Avrupa devlerinin transfer listesine giren Caner Erkin'in sözleşmesini uzatacak olan Fenerbahçe, milli oyuncuya imza attırmasının ardından bir başka milli yıldızı gündemine alacak ve bir nevi kanayan yarası olan 'yerli forvet' sorununa çözüm bulacak.

GÖZDE MEVLÜT!

Sarı lacivertli ekip, Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaşamamasının ardından Saint-Etienne takımının formasını giyen Mevlüt Erdinç'i gündemine aldı. Kadrosunda şu an yerli forveti bulunmayan Ersun Yanal'ın ciddi anlamda ilgilendiği iddia edilen milli yıldız için kulübü Saint-Etienne'in kapısının çalınması bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer listesine girmesinin ardından taliplerinin arttığı kaydedilen ve Trabzonspor ile Kasımpaşa'nın da radarına takıldığı belirtilen 27 yaşındaki golcünün bonservis bedelinin 1 milyon euro civarında arttığı konuşuluyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, A Milli Takım'ın İsveç ile oynadığı hazırlık maçı için geçtiğimiz ay İstanbul'a gelen Mevlüt'ün, Fenerbahçe'ye gelmek istediğini yakın çevresiyle paylaştığı ve bonservisi konusunda anlaşma sağlanması halinde imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıldığı gündeme gelmişti.

FENERIUM'DAN HAMLE

Söz konusu transfer harekatı kapsamında kasasından yüklü bir miktarda harcama yapacak olan Fenerbahçe'de, bu harcamaların bir kısmının ise Fenerium'dan elde edilecek gelirler ile karşılanması bekleniyor.

Bu sezon mutlu sona ulaşılması ve şampiyonluğun gelmesi durumunda, önümüzdeki sezon 4. yıldız için mücadelede edecek sarı lacivertli ekip, bu özel şampiyonluk için tasarlayacağı mesaj içerikli ürünler ile ciddi bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğa ulaşılması durumunda Fenerıum'un söz konusu tasarımlarının ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'a göndermede bulunan dizaynlar ağırlıklı olması ve sarı lacivertli taraftarlardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.