Müthiş düelloda gülen olmadı !

Müthiş düelloda gülen olmadı !

Sezona Başakşehir yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, evinde Kayserispor'la 3-3 berabere kaldı.

Süper Lig'e Başakşehir yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, evinde de Kayserispor'a takıldı.. İlk yarısı 4 gole sahne olan maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Kanarya, son anlarda gelen golü Alper ile cevapladı, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı..

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u ağırladı. Konuk ekip 27'de Welliton ile öne geçti. 30'da Kjaer frikikten attığı golle skoru eşitledi. Danimarkalı oyuncu, gol attıktan 8 dakika sonra kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 44'de Ozan Tufan, Fenerbahçe'ye üstünlüğü getiren golü kaydetti. 45+2'de Welliton tekrar sahneye çıkarak eşitliği sağladı. 90'da Ufuk, Kayserispor'u öne geçirdi. 90+3'te Alper Potuk son sözü söyledi: 3-3.

Ligin ilk haftasında Başakşehir'e mağlup olan Fenerbahçe, yine galibiyetle tanışamadı. Kayserispor ise ligdeki ilk puanını aldı.

Fenerbahçe: 3 - Kayserispor: 3

Fenerbahçe

Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Neustaedter, Ozan Tufan, Alper Potuk, Volkan Şen, Stoch, Emenike

Kayserispor

Ahamada, Levent Gülen, Kana Bıyık, Mabiala, Anıl Karaer, Mijailovic, Umut Sönmez, Kubilay Sönmez, Deniz Türüç, Nakoulma, Welliton

Goller: Dk. 27 ve 45+1 Welliton (Kayserispor), Dk. 30 Kjaer, Dk. 44 Ozan Tufan (Fenerbahçe), Dk 90 Ufuk Budak (Kayserispor), Dk 90 Alper Potuk (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 38 Kjaer (Fenerbahçe)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Serkan Çınar maçın son düdüğünü çalıyor ve mücadele 3-3 sona eriyor.

90.DK: Kayserispor üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Maçta 2 gol atan Welliton Soares oyundan alınırken, Erkam Reşmen yerine oyuna dahil oluyor.

90.DK: Robin Van Persie, golde asist yapan oluyor.

90.DK: GOOOLL!! Fenerbahçe, Alper Potuk ile maçın son dakikalarına doğru tekrar eşitliği yakalıyor. Havadan gelen topu ceza alanı için sağ tarafında Robin Van Persie kafayla pasını altıpasın önündeki Alper Potuk'a atıyor. Alper, müsait pozisyonda topun gelişine yerden şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

90.DK: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.

90.DK: Prejuce Nakoulma, golde asist yapan oyuncu oluyor.

90.DK: GOOOLL!! Kayserispor, Ufuk Budak'ın golüyle maçta 3-2 öne geçiyor. Hızlı gelişen Kayserispor atağında sağ kanatta topla buluşan Prejuce Nakoulma ceza sahası içine girer girmez pasını hemen yanındaki arkadaşı Ufuk Budak'a atıyor. Ufuk, altıpasın solundan yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Volkan'ın bacaklarının arasından ağlarla buluşturuyor.

90.DK: Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Robin Van Persie, sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ancak iyi yer tutan Ali Ahamada bu şutu kurtarmayı başarıyor.

88.DK: Kayserispor'da oyuncu değişikliği; Mert Özyıldırım, Umut Sönmez'in yerine oyuna dahil oluyor.

87.DK: Hasan Ali Kaldırım'ın sağ kanattan uzun gönderdiği topa hareketlenen Fernandao ofsayta yakalanıyor.

86.DK: Welliton Soares'in pasıyla topla buluşan Prejuce Nakoulma ceza yayının hemen sağından sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

82.DK: Kayserispor maçta ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Deniz Türüç oyundan alınırken, Ufuk Budak yerine oyuna dahil oluyor.

79.DK: Maçın son bölümlerine gelirken Fenerbahçe'nin baskısı daha da artıyor.

76.DK: Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Robin Van Persie, Volkan Şen'in yerine oyuna dahil oluyor.

74.DK: Alper Potuk'un, Deniz Türüç'e yaptığı faul sonrasında Miroslav Stoch hakem Serkan Çınar'a aşırı itirazlarda bulununca sarı kartı gören bir başka isim oluyor.

72.DK: Umut Sönmez'in pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Welliton Soares yerden şutunu çekiyor ancak kaleye paralel giden top az farkla auta çıkıyor.

68.DK: Sol kanatta topla buluşan Volkan Şen ortasını penaltı noktası üzerine doğru yapıyor. O noktada oyuna yeni giren Fernandao kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

68.DK: Sol taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ortasını ön direğe doğru yapıyor. O noktada yaşanan karambol sonrasında arka direğe gelen topu Martin Skrtel tamamlamak istiyor ancak Skrtel'in çektiği şut az farkla auta gidiyor..

67.DK: Kaleye uzak mesafeden sağ çaprazdan Miroslav Stoch'un çektiği sert şutu kaleci Ali Ahamada güçlükle kornere çelmeyi başarıyor.

67.DK: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emmanuel Emenike oyundan alınırken, Fernandao yerine oyuna dahil oluyor.

67.DK: Miroslav Stoch, kaleye 25 metre uzaklıktan net bir vuruş çıkardı. Kaleci Ahamada, müthiş bir refleksle bu şutu kornere çeldi.

66.DK: Fenerbahçe'de Jose Fernandao oyuna girmek için hareketlendi.

65.DK: Volkan Şen yerde kaldı. Fenerbahçe, ceza sahası sol çaprazında kaleye 25-30 metre uzaklıktan duran top kazandı. Volkan'ın orta olarak kullandığı top, kaleci Ahamada'da kaldı.

64.DK: Fenerbahçe, saha paylaşımını daha iyi yapmaya başladı ve üstüste hazırlık paslarıyla hücum etme niyetinde...

62.DK: Fenerbahçe, ikinci yarının en tehlikeli pozisyonunu yakaladı. Volkan Şen'in çabalarıyla başlayan atakta, Stoch ile Kayserispor yarı alanının ortasında verkaç yapan Volkan, Emenike'ye ara pasını attı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Emenike'nin şutu kaleci Ahamada'dan döndü ve Volkan Şen'in önünde kaldı. Volkan Şen'in vuruşu sonrası top oyunculara çarptı ve kornere çıktı.

61.DK: Fenerbahçe'de Roman Neustadter, 6 kez ile sahanın en çok top çalan oyuncusu durumunda.

60.DK: Kayserispor'da Nakoulma yerde kaldı. Kayserisporlu oyuncular faul beklediler ancak hakem Serkan Çınar aynı görüşte değil..

59.DK: Kayserispor'un kontraatağı sırasında Welliton ofsayt pozisyonunda....

58.DK: Bu anlarda iki takım da üstüste pas hataları yapıyor.

57.DK: Larrys Mabiala, Emenike ile girdiği hava topu mücadelesi sırasında faul yapıyor.

56.DK: Nakoulma, van der Wiel ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Serkan Çınar'ın kararı faul...

55.DK: Fenerbahçe, birkaç dakika aranın ardından üstüste paslar yapmaya başladı. Hücum, Hasan Ali'nin ofsaytta kalmasıyla son buldu.

54.DK: Deniz Türüç'ün kornerini karşılayan Emenike...

53.DK: Kayserispor, Fenerbahçe yarı alanına çok adamla çıkıp arka arkaya paslar yapmaya başladı. Fenerbahçe ise kaptığı topları etkili kullanamıyor.

52.DK: Ceza sahası sağ çaprazından duran topu kullanan Anıl'ın şutu üstten auta gitti.

51.DK: Deniz Türüç, Alper Potuk ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Karar faul...

50.DK: Kayserispor, Fenerbahçe'nin ön alanda çok adamla yaptığı presi geçtikten sonra arkada büyük boşluklar buluyor. Kayserispor, ilk yarıya oranla daha fazla pas yapıyor

49.DK: Volkan Şen, Hasan Ali'nin pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. Kendisine vuruş açısı bulan Volkan'ın şutu üstten auta gitti.

48.DK: Deniz Türüç'ün şutu Volkan Demirel'de kaldı.

47.DK: Alper, Emenike'yi savunma arkasına kaçırma düşüncesiyle ara pası attı. Emenike topa tam aut çizgisinde yetişip taca vurdu.

46.DK: Serkan Çınar ikinci yarıyı başlatan düdüğü çalıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Serkan Çınar maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve hareketli geçen ilk yarı 2-2'lik eşitlikle sona eriyor.

45.DK: Deniz Türüç, golde asist yapan oyuncu oluyor.

45.DK: GOOOLL!! Kayserispor, Welliton Soares ile maçta eşitliği yakalıyor. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruşu kullanmak için topun başına Deniz Türüç geçiyor. Deniz'in, altıpasın önüne gönderdiği ortasına iyi yükselen Welliton Soares kafa vuruşunu yaparak kendisinin ve takımının 2. golünü atmayı başarıyor.

44.DK: Volkan Şen, iyi ortasıyla golde asist yapan oyuncu oluyor.

44.DK: GOOOLL!! Fenerbahçe, Ozan Tufan ile maçta 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor. Sol kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Volkan Şen, ortasını ön direğe doğru yapıyor. Bu noktada savunmanın markajından iyi kurtulan Ozan Tufan kafa vuruşunu yaparak takımını öne geçirmeyi başarıyor.

40.DK: Kırmızı kart sonrasında yaşanan gerginliklerin ardından Ozan Tufan ile Deniz Türüç hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

38.DK: Fenerbahçe 10 kişi kalıyor ! Hızlı gelişen Kayserispor atağında topla buluşan Welliton Soares son rakibi Simon Kjaer'den sıyrılmaya çalışırken yerde kalıyor ve hakem Serkan Çınar kırmızı kartını Simon Kjaer için kullanıyor.

37.DK: Kayserispor yarı alanının sol kanadında Levent Gülen, rakibi Miroslav Stoch'a yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor.

33.DK: Sol taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Miroslav Stoch ortasını ön direğe yapıyor fakat o noktada savunma topu taca atmayı başarıyor.

30.DK: GOOOLL!! Fenerbahçe, Simon Kjaer ile maçta eşitliği yakalıyor. Ceza yayının hemen gerisinden serbest vuruş için topun başına geçen Simon Kjaer, sağ ayağıyla çok iyi bir vuruş yapıyor ve takımının beraberlik golünü atmayı başarıyor.

28.DK: Deniz Türüç, golde asist yapan oyuncu oluyor.

27.DK: GOOOLL!! Kayserispor, Welliton Soares'in golüyle maçta 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Deniz Türüç geçiyor. Deniz'in, ön direğe gönderdiği ortasına Welliton Soares kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

26.DK: Roman Neustadter'in ara pasına ceza sahası içi sağ tarafında hareketlenen Volkan Şen ofsayta yakalanıyor.

24.DK: Sağ kanattan Umut Sönmez ceza sahası içine ortasını yapmak istiyor ancak top Martin Skrtel'den geri dönüyor.

21.DK: Maçın bu dakikalarında karşılıklı top kayıpları nedeniyle iki takımda pozisyon üretmekte zorlanıyor.

17.DK: Volkan Şen'in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Alper Potuk, sağ ayağının içiyle uzak köşeye şutunu çekiyor ancak top direğin dibinden auta gidiyor.

14.DK: Ceza sahası dışı sağ çaprazından Prejuce Nakoulma'nın çektiği şut doğrudan auta gidiyor.

13.DK: Sağ kanatta topla buluşan Levent Gülen ortasını arka tarafa doğru gönderiyor. Bu noktada Levent Gülen topu istediği gibi kullanamıyor ve top kaleci Volkan'da kalıyor.

9.DK: Serbest vuruş için topun başına geçen Miroslav Stoch ortasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor ancak o noktada Martin Skrtel ofsayta yakalanıyor.

5.DK: Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Welliton Soares yerden sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top savunmdan geri dönüyor.

5.DK: Kayserispor yarı alanında Fenerbahçe serbest vuruş kazanıyor. Topun başına geçen Miroslav Stoch ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak bu ortaya kimse dokunamıyor ve top kaleci Ali Ahamada'da kalıyor.

1.DK: Hakem Serkan Çınar maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Kayserispor başlıyor.

- İki takım oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.

- Oynanan bu mücadelelerde Fenerbahçe 103 gol, Kayserispor ise 43 kez fileleri havalandırmayı başardı.

- Aralarında oynanan toplam 46 resmi mücadelenin 30'unu Fenerbahçe, 6'sını Kayserispor kazanırken, 10 maçtada eşitlik bozulmadı.

- Geçen sezon bu iki ekip arasında oynanan 2 maçıda Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazanmıştı.

- Kayserispor cephesinde ise Alain Traore zorlu Fenerbahçe deplasmanında 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen isim oluyor.

- Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Josef De Souza, Uygar Mert Zeybek ve kırmızı kart cezası bulunan Mehmet Topal bu mücadelede yer alamayan isimler oluyor.

- Açılış haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile karşılaşmış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Kayserispor'da, Akhisar Bld. Spor'a evinde 2-0 yenilmişti.

- Ülker Stadyum'unda saat 21:45'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu 2. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor'u ağırlıyor.

İLK 11'LER

Fenerbahçe:  Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Kjaer, Van Der Wiel, Neustadter, Ozan, Alper, Volkan Şen, Stoch, Emenike

Başakşehir: Ali Ahamada, Anıl, Kana-Biyik, Mijailovic, Levent, Mabiala, Sow, Umut, Deniz, Nakoulma, Welliton

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, evinde Kayserispor’u konuk ediyor. Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetiyor. Onun yardımcılıklarını Serkan Ok ve Mehmet Cem Hanoğlu yapıyor. Maçın başlama saati 21:45.

Ligin ilk maçında Başakşehir’e mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, Kayserispor’a karşı 3 puan alarak kendini affettirmek istiyor.