Felipe Melo açıkladı ! Flaş gelişme...

Felipe Melo açıkladı ! Flaş gelişme...

Galatasaray Yönetimi, Inter’le el sıkışan Felipe Melo’ya takımda kalması için gelecek yıl bitecek olan sözleşmesini uzatmayı önerdi.

Galatasaray’da, Nice karşısında alınan 4-0’lık yenilgi sonrası Felipe Melo tartışması yeniden alevlenirken, Brezilyalı oyuncunun geri dönüşü olmayan bir yola girdiği belirlendi.

Avusturya’da kampta bulunan Melo hafta sonu Cim-Bom’a veda edecek. 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Inter’e imza atmaya hazırlanırken sarı-kırmızılılardan son olarak kritik bir hamle geldi ve Melo’ya, “Yeni bir sözleşme yapalım” önerisi götürüldü. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Melo ise ayrılmaya kararlı olduğunu bildirerek bu teklifi geri çevirdi.

Brezilyalı oyuncunun, “Galatasaray’daki misyonumu tamamladım. Bu kulüpte çok güzel günlerim geçti. Güzel anılarla veda edeceğim” dediği ifade edildi. Melo’nun İtalya’yı tercih etmesinde çocuklarının eğitiminin etkili olduğu öğrenildi. Felipe Melo’nun yerine takviye yapılması konusunda ise Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporuna göre hareket edilecek. Hamzaoğlu’nun yarın sona erecek ikinci kampın ardından Başkan Dursun Özbek’le bir araya geleceği belirtildi.

Sarı-kırmızılı hocanın raporuna göre transferde yeni bir yol izlenebileceği aktarıldı. Real Madrid’ten transfer edilen Jose Rodriquez’in, Felipe Melo ile benzer karakterde olmaması nedeniyle Hamza Hamzaoğlu’nun yeni bir ön libero talebinde bulunması bekleniyor. Bu bölge için Hamit, Bilal, Yekta ve Jem Karacan gibi alternatifler bulunmasına karşın teknik patron Hamzaoğlu’nun, Melo’nun boşluğunu doldurabilecek bir isim isteyeceği öğrenildi.

Milliyet