''Favori değiliz''

''Favori değiliz''

Shakhtar’ın yıldızı Alex Teixeira, rövanş için temkinli konuştu...

Alex Teixeira, “Kısa süre içinde Fenerbahçe çok iyi bir takım olmuş. Çok kaliteli oyunculara ve teknik direktöre sahipler. Şanslar eşit” dedi.

Shakhtar Donetsk’in yıldızı Alex Teixeira, Kadıköy’deki ilk maç sonrası Milliyet’e konuştu. Rövanş maçında şansların eşit olduğunu belirten Brezilyalı yıldız “Genellikle siz favori olarak gösteriliyorsunuz” dediğimizde bu görüşe katılmadığını belirtti.

Teixeira, “İki iyi takımın maçı olacak. Shakhtar’ın favori olarak gösterilmesi doğru değil. Kısa süre içinde Fenerbahçe çok iyi bir takım olmuş. Çok kaliteli oyunculara ve teknik direktöre sahipler. Şanslar eşit. Biz favori değiliz. Böyle bir değerlendirme yapmak yanlış olur” dedi.

Shakhtar’ın maç içinde kaçan fırsatları için “İlk yarıda çok fazla şansımız oldu. Ben de fırsatlar yakaladım ama şanssızdık. Gol bulamadık ama iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum”  diyen Brezilyalı golcü son olarak Kadıköy’deki atmosferden çok etkilendiğini de söyledi. Teixeira, “İlk kez resmi bir maç oynadım burada. Benim için atmosfer büyük sürpriz oldu. Bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten fantastik bir ortam vardı” diye konuştu.

Takım kaptanı Srna ise maçın golsüz sona ermesinde en büyük etkenin Volkan Demirel olduğunu ifade etti.

Milliyet