''Fatih Terim'i çağırdık ama gelmedi''

''Fatih Terim'i çağırdık ama gelmedi''

Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile aralarında yaşadıkları silah çekme olayını Alman kanalına doğruladı.

Leverkusen'in Sportif Direktörü Rudi Völler de, "Olayı çözmek için Fatih Terim'i davet ettik, ancak kendisi gelmedi" diye konuştu.

Geçen sene Türkiye'nin, Hollanda ile oynadığı mücadelenin ardından Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'yle, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan 'silah çekme' olayının yankıları tüm hızıyla sürüyor.
 
Almanya'nın en önemli kanallarından ZDF'ye konuşan ve Gökhan Töre'nin bir arkadaşıyla beraber bulundukları odaya silah zoruyla girdiğini belirten Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları, gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
20 yaşındaki futbolcunun itirafının ardından Bayer Leverkusen kulübünün Sportif Direktörü Rudi Völler, açıklamalarda bulundu. Olayın ardından Türk Milli Takımı teknik direktörü Fatih Terim'le görüştüğünü belirten Völler, "Hakan, nihayet içindekileri ve kalbindekileri dışarı döktü. Bu cesur bir davranış. Biz bu sorunun çözülmesi adına Fatih Terim ile birlikte telefonla görüştük. Kendisini, sorunu çözmemiz için davet ettim. Kulüpler ve federasyon arasındaki iletişimi sağlamak adına. Ancak kendisi gelmedi. Ama bunun bir an önce çözüme kavuşması gerek. Bu konuda bir kez daha kendisini arayıp, davetimizi yenileyeceğim" ifadelerini kullandı.
 
Fanatik