Fatih Terim'e büyük şok!

Fatih Terim'e büyük şok!

Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile görüşen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Toprak'tan aldığı cevapla şoke oldu.

Gökhan Töre olayından sonra Milli Takım'a gelmek istemeyen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun durumu belirsizliğini korurken Fatih Terim'den flaş bir hamle geldi. Terim, iki futbolcuyu da telefonla arayarak tekrardan milli takıma kazandırmak için görüşmelerde bulundu. 

HAKAN ÇALHANOĞLU DÖNÜYOR

Hakan Çalhanoğlu'na bu olayları unutup Ay-Yıldızlı formayı tekrar giymesini istediğini belirten Terim, "Seni milli takımın geleceği olarak görüyorum. Bundesliga gibi üst düzey bir ligde yaptıkların ortada, böyle futbol dışı bir olay yüzünden milli formadan uzak kalmanı 
istemiyorum
" dedi. Terim'in sözleri karşısında yumuşayan Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin de kadroda bulunmasına karşı çıkmadı ve milli takıma dönmek istediğini söyledi.  

LÖW ÇALHANOĞLU'NU DEFALARCA ARAMIŞ

Milli Takım'da oynamaktan hiçbir zaman vazgeçmediğini söyleyen Hakan Çalhanoğlu, yaşanan olaylardan sonra Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün kendisini defalarca aradığını itiraf etti. Hem kendisinin hem de babasının Löw'le konuştuğunu belirten Çalhanoğlu, "Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğimi kendisine ilettim ve ısrarlı tekliflerini geri çevirdim" dedi. 

27844126.jpg

ÖMER TOPRAK'TAN ŞOK CEVAP

Hakan Çalhanoğlu'dan olumlu yanıt alan Fatih Terim, Ömer Toprak'ın tavrı karşısında adeta şoke oldu. Gökhan Töre'nin olduğu bir takımda kesinlikle forma giymek istemediğini belirten Ömer Toprak, milli takıma dönmeye sıcak bakmadı. Gökhan Töre olayında ve sonrasında yaşananları unutamadığını söyleyen deneyimli stoper, "O şahısla aynı formayı giymem mümkün değil" dedi.

Haber7