Fatih Terim'den şok açıklama ! Gökhan Gönül...

Fatih Terim'den şok açıklama ! Gökhan Gönül...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ maçı öncesinde basının karşısına geçti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ maçı öncesinde futbolcuların sakatlık durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Terim, Gökhan Gönül'le ilgili korkutan bir açıklama yaptı.

Takımdaki sakatlıklarla ilgili bilgi veren Terim, Gökhan Gönül'ün durumuyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı ve "Gökhan Gönül'ün de sakatlığı var. Umarım bizimle olur. Bu turnuvayı da EURO 2008'i kaçırdığı gibi kaçırmaz." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ayrıca, Serdar Aziz'in de sakatlığının bulunduğunu belirtti.

Terim'in açıklamalarından satırbaşları şöyle;

- Arda'ya buradan giden tepkiler, orada yazılanlar kadar onu üzmüyordur. Ona bu azabı yaşatma hakkımız yok. Arda oynuyormuş, oynamıyormuş. Ben onu 6 ay takımında oynamadan oynattım.

- Son 20 dakika oynadığı Real Madrid maçının kaybedilmesi Arda'nın suçu mu? İspanyol basını bilsin ki Arda sahipsiz değil. 

- Caner Erkin ilk günden beri tercih ettiğim bir oyuncu. 2 ay da oynamasa yine koydum, koyacağım. Özel bir bek. Çok zeki.

- EURO2016 bir festival. Bu festivalin içerisinde biz de varız. Orada olmak büyük bir keyif.

- İngiltere maçında ortaya koyduğumuz oyunla, saygı duyduğumuz takımların da bize saygı duymasını sağladık. Maçta haksızlığa uğradık. Atılan gol net ofsayttı