Fatih Terim için şok sözler !

Fatih Terim için şok sözler !

A Milli Futbol Takımımız'daki Fatih Terim-Arda Turan gerginliği hakkında çarpıcı bir yorum geldi.

Serdar Ali Çelikler'in 'Terim istifa mı eder, soğumasını bekler?' başlıklı yazısı şöyle:

Arda’nın NTV Spor’daki açıklamalarını dinledim. Kendi açısından şahane bir röportajdı. Umarım bir gün bir başka yerde Emre Belözoğlu’nun milli takımdan kesilmesi konusunda ne düşündüğünü de anlatır. Öte yandan prim meselesinde kendi açısından doğru söylüyor Arda.

"PRİM SÖZLERİ DOĞRULARI YANSITMIYOR"
Kendisi kaptan olarak diğer arkadaşlarından birkaçının, belli görevlilerin (masör, aşçı v.b) prim şikayetlerini iletti. Kendisi için para telaffuz etmedi. Ama “Bizim primle ne işimiz olur” kısmı pek de doğruları yansıtmıyor. Kendisinin ‘işi olmasa’ da bazı arkadaşlarının primi mesele yaptığını herkes biliyor.

Ayrıca belli oldu ki Arda’yı Fatih Hoca’ya karşı dolduranlardan biri de SaffetUlusoy’muş. Haluk Ulusoy’un da Terim’i eleştirmesinden anlıyoruz ki Ulusoy’un Terim’e kızgınlığı Demirören’le beraber olmasından. Çünkü Ulusoy’un “Bu çocuklar prim için değil, Ay-Yıldız için oynarlar” önermesi doğru değil.

"ULUSOY KENDİ DÖNEMİNDEKİ CİP KRİZİNİ UNUTMUŞ"
Kendi dönemindeki cip krizini unutmuş Ulusoy. Prim meselesi geçmişte de vardı; şimdi de var; gelecekte de “milli manevi değerlere sonuna kadar bağlı” olduğunu iddia eden oyuncularımızın birçoğu, milli takımda prim pazarlığı yapacaklar. Bundan emin olun.

HT Gazete