Fatih Terim çıldırdı !

Fatih Terim çıldırdı !

Türkiye Futbol Direktörü, Jonas Eriksson ve Stefan Johannesson’un iki maçtaki hatalı yönetimleriyle skorlara etki ettiklerini söyledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Letonya ile berabere kalarak çok büyük bir fırsat kaçırdıklarını belirtirken İsveçli hakem Stefan Johannesson’a sert tepki gösterdi. Çek Cumhuriyeti ile geçen sene Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçı da bir başka İsveçli Jonas Eriksson’un yönettiğini hatırlatan Terim, bu hakemler için UEFA’ya başvuracaklarını söyledi.

Ay-yıldızlı hoca, Hollanda’nın evinde İzlanda’ya yenildiği gecede adeta 5 puanlık bir kayıp yaşadıklarını belirterek, “Hakemlerle ilgili çok fazla konuşmak istemiyoruz. Kayıtlar UEFA’ya ulaşır. Burak’ın pozisyonu ofsayt değil. Kaleci ilk yarıda zaman geçirmeden sarı kart görüyor. Uzatma süresi 4 dakika mı olur? Çek maçında Arda’ya yapılan penaltıyı bütün dünya gördü ama hakem görmedi. Bu hakemler bu seviye için az kalıyor. UEFA’ya bu iki arkadaş için yazı yazacağız. İnşallah uzun süre bize İsveçli hakem vermezler. İki İsveçli bizi doğradı” dedi.

Letonya’ya karşı çok iyi bir futbol oynadıklarını kaydeden Fatih Terim, karşılaşmada 2-0’ı bulamamaları yüzünden şok bir golle 2 puan kaybettiklerine dikkat çekti.

‘Sırtımız yere gelmedi’
Ay-yıldızlı hoca, “2-3 metreden 7 metre kaleye golü atacaksınız. Bu şanssızlık değil, çerçeveyi bulacaksınız. Böyle bir rakibe karşı mazeretlere sığınmak doğru olmaz. Kurban olduğum Allah bize altın tepside fırsatı sunuyor ama biz itiyoruz. Kazansaydık büyük fırsat yakalayacaktık. Hollanda’yı yenersek 3.’lük için yine avantaj elde edeceğiz. Berabere kalırsak her şey son iki maça kalacak. Yenilirsek de 2018 Dünya Kupası’na bakacağız. Fakat bu grupta sırtımız daha yere gelmedi” ifadelerini kullandı.

Hollanda maçında kadroda birkaç değişiklik yapabileceğini kaydeden Terim, Torku Arena’yı dolduran taraftarlara verdikleri müthiş destek için de teşekkür etti.

62 yaşına buruk girdi

Ay-yıldızlı takımımız, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e doğum günü hediyesi veremedi. Tecrübeli teknik adam uzatmada yenilen golle 62. doğum gününe buruk girdi.