Fatih Akyel isyan etti !

Fatih Akyel isyan etti !

Fatih Akyel kendisi için yapılan ‘’kovuldu’’ haberlerini sert şekilde yalanladı.

PTT 1. Lig’de 6. Sırada bulunan Elazığspor’da hafta içi teknik kadroda yaşanan ayrılıktan sonra Fatih Akyel kendisi için yapılan ‘’kovuldu’’ haberlerini sert şekilde yalanladı.

Elazığspor’da Ümit Özat’ın teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak görev alan Fatih  Akyel, Ümit Özat ile fikir ayrılığı nedeni ile istifa ettiğini açıkladı.
 
Akyel, ‘’Elazığspor’da 4 ay boyunca iyi işler yaptık. Küme düşer denilen takımı Play-Off oynar mı denilir hale getirdik. Elazığspor kulübünden kovuldu gibi bir açıklama yaptıklarını duymadım. Böyle densizce bir açıklama yaptıklarına inanmıyorum. Kulaktan dolma aşağılık bir haberdir’’ dedi. 
 
Ümit Özat ile sezon başından bu yana takım üzerinde ki kararları ortak aldıklarını ifade eden Akyel ‘’Elazığspor’da ki bu başarı ekip işidir. Ümit Özat ile takım üzerindeki kararları beraber alıyorduk. Son dönemde hocanın verdiği kararlar ile benim verdiğim kararlar arasında farklılıklar olduğu için ayrılma kararı aldım. Oturduk konuştuk ve teşekkür ettik. Aksi bir durum varsa bunu Ümit Özat’a sorabilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

Milliyet