F.Bahçe'nin Torres'i Aziz Ceylan

F.Bahçe'nin Torres'i Aziz Ceylan

Aziz Ceylan için Fenerbahçe'nin Fernando Torres'i yakıştırması yapılıyor...

Bursaspor hazırlıkları kapsamında U-21 takımı ile oynanan hazırlık maçında 3 gol atarak şov yapan Aziz Ceylan için Fenerbahçe'nin Fernando Torres'i yakıştırması yapılıyor...

Bursaspor hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, antrenman maçında U-21 takımını 5-1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederken hat-trick yapan Aziz Ceylan gündeme oturdu.
 
İsmet Yumakoğulları, Muhammed Akarslan, Hakan Cinemre ve Melih Okutan gibi isimler ile A takım kadrosunda yer alan 18 yaşındaki genç yetenek, kendisi ilk keşfeden isimlerdne Aykut Kocaman'ı haklı çıkardı ve patlayacağının sinyallerini verdi.
 
2008 yılında Tavşanlı Gençlikspor'dan transfer edilen geleceğin yıldız adayı, Fenerbahçe U15 Takımının Nike Premier Cup'ta namağlup Avrupa Şampiyonu olmasında kilit rol oynarken, aynı turnuvada kaydettiği 7 gol ile gol kral olmayı da başardı ve devamında yaşından daha erken U16 takıma yükseldi.
 
AYKUT KOCAMAN "1 SENESİ VAR" DEMİŞTİ!
 
Fenerbahçe'nin eski teknik patronu Aykut Kocaman, sarı lacivertli ekipte görev aldığı dönemde Aziz Ceylan'ın yeteneklerini farketmiş ve genç ismi sezon öncesi hazırlık kampına dahil etmişti.
 
Aziz Ceylan'ı yalnızca A takım ile birlikte kampa almakla yetinmeyen Aykut Kocaman, o dönem 1996 doğumlu yıldız adayı için "Bir sene sonra takımda banko oynar" demişti ve o Aziz Ceylan, 1 sene sonra hat-trick yaptı.
 
Boş zamanlarında futbol tarihine imzasını atan efsane isimlerin başarı öykülerini araştıran ve ilham alan Aziz Ceylan'ın en beğendiği golcü ise Fernando Torres. İspanyol santraforun duruşunu ve soğukkanlı bitiriciliğini örnek alan Aziz Ceylan'a, bu hayranlığı sebebiyle 'Fernando Torres' yakıştırması da yapılıyor.
 
Sporx