F.Bahçeli oyuncu ABD kampına katıldı

F.Bahçeli oyuncu ABD kampına katıldı
Güncelleme:

Sarı-lacivertlilerin altyapı oyuncusu Ömer Faruk Yurtseven, "Jordan Brand Classic"in uluslararası etkinliğinde Türkiye'yi temsil etti.

Fenerbahçe Ülker altyapı oyuncusu Ömer Faruk  Yurtseven, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) yıldızları LeBron James, Kevin  Durant, Blake Griffin ve Chris Paul gibi isimleri dünya basketboluna kazandıran  "Jordan Brand Classic"in bu yılki etkinliğinde yer aldı. 
 
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, New  York, Brooklyn Barclays Center'da gerçekleşen Jordan Brand Classic Uluslararası  Kampı'na katılan genç basketbolcunun forma giydiği siyah takımın, beyaz takıma  74-71 mağlup olduğu bildirildi. Herman Harried antrenörlüğünde sahaya çıkan siyah  takımda 4 periyotta da mücadele eden Ömer Faruk Yurtseven'in başarılı bir  performans sergilediği belirtildi. 
 
Organizasyonda yer almanın kendisi için önemli bir deneyim olduğunu  kaydeden genç oyuncu, "NBA maçlarının oynandığı salonda bulunmak, hatta basketbol  oynamak, basketbolla yaşayan her gencin hayalidir. Bunu yaşadığım için çok  mutluyum. New York'ta aldığım 5 günlük eğitimin bana çok şey kattığını  düşünüyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Jordon Brand, ABD'de ulusal, bölgesel ve uluslararası oyuncuların  seçilmesi için her yıl ümit vadeden oyuncuları, en iyi basketbol antrenörleriyle  beş günlük eğitim kampına davet ediyor. Çeşitli takımların menajerlerinin de  takip ettiği organizasyon, genç basketbolculara gelecekleri açısından yeni  fırsatlar oluşturması anlamında da önem taşıyor.