F.Bahçe'den ilk hamle !

F.Bahçe'den ilk hamle !

Selçuk'u Manisaspor'da parlatan, sonrada Trabzon'a transfer ettiren Ersun Yanal, şimdi F.Bahçe'ye aldırmaya çalışıyor.

Selçuk İnan'ı Manisaspor'da parlatan, ardından Trabzonspor'a transfer ettiren Ersun Yanal, her yönüyle çok beğendiği bu futbolcuyu şimdi de F.Bahçe'ye aldırmak için yönetimle görüştü. G.Saray'da sıkıntılı günler yaşayan tecrübeli oyuncu, kulübüyle bağlarını kopardığı an F.Bahçe harekete geçecek.

Son dönemde transferde kaliteli yerli oyuncuların peşine düşen Fenerbahçe, bu kez ezeli rakibi Galatasaray'ın kaptanına göz koydu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, uzun süredir hayallerini süsleyen Selçuk İnan için birkaç gün önce yönetimle görüştü ve "Eğer şartlar oluşursa onu Fenerbahçe'de görmek istiyorum" dedi. Sarı- lacivertli yöneticiler bu sürpriz talebe şaşırırken, bu oyuncunun hem futboluna hem de kişiliğine övgüler yağdıran Yanal "Türkiye'nin en istikrarlı futbolcularından biri. Yetenekli ve zeki. Efendiliğiyle de örnek bir futbolcu. Hiçbir kaprisi yok. Dört dörtlük futbolcu. Onu alırsak bize çok büyük yararı olur" ifadesini kullandı.

YANAL BÜYÜK UMUTLA BEKLİYOR
Yanal'ın bu konuşmasının ardından Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'la sözleşmesi 2016 yılında bitecek olan Selçuk İnan için "hazırda bekleme" kararına vardı. Son haftalarda Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken, ayrıca teknik heyetle sorunlar yaşayan Selçuk, yeni sözleşme için ücretinin düşürüleceği haberleri nedeniyle de oldukça huzursuz. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun, ayrılık kararı alması halinde yönetimle görüşüp anlaşacağı ve ardından Fenerbahçe kulübünün yolunu tutabileceği kaydedildi. Bu olasılık gerçekleşir mi bilinmez ama şu kesin ki Ersun Yanal, deyim yerindeyse kollarını açmış, büyük bir umutla Selçuk İnan'ı bekliyor.

Fotomaç