F.Bahçe’den G.Saray’a yıldızlı gönderme

F.Bahçe’den G.Saray’a yıldızlı gönderme

4. yıldızı ezeli rakibini Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Fenerium'dan yeniden çıkardığı ürünle ezeli rakibine mesaj gönderdi.

Başakşehir'le berabere kalıp 4. yıldızı ezeli rakibini Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe,Fenerium'dan yeniden çıkardığı ürünle ezeli rakibine mesaj gönderdi.

Fenerbahçe'den Galatsaray'a yıldız cevabı... Sarı-lacivertliler, 1959'dan önce oynanan, 1924 başlangıçlı ulusal liglerdeki şampiyonluklar da sayıldığı takdirde, 28 şampiyonluğu olduğu için 5 yıldıza sahip oldukları iddiasını yinelediler.

Kulüp, bu doğrultuda Galatasaray'ın 4 yıldızlı ürün kampanyasına karşılık daha önceden de çıkardığı 5 yıldızlı tişörtü yeniden tanıttı. Fenerium'dan yapılan açıklamada tişörtlerin satışta olduğu belirtildi.

1-827.jpg

1959 yılı öncesinde takımların elde ettiği şampiyonluk sayıları da geçerli olduğu takdirde Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısı 28, Galatasaray'ın ise 21 oluyor. Çünkü sarı-kırmızılıların, 59 öncesi sadece 1 (1939) şampiyonluğu bulunuyor. Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı da 59'dan önce 7 kere şampiyon olduğu için 18'e çıkıyor.