F.Bahçe'de tam 13 futbolcu !

F.Bahçe'de tam 13 futbolcu !

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin futbolcuları milli takımlara çağrıldı.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım kadrosuna Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen olmak üzere 7 futbolcu yer alıyor.
 
Sarı-lacivertli takımın genç futbolcusu Hakan Cinemre ise, Ümit Milli Takımının İstanbul'da 4 Eylül tarihinde Avustralya Olimpik Milli Takımı ile yapacağı Gelibolu Dostluk Kupası ve 8 Eylül tarihinde Hollanda U21 Milli Takımı ile yapacağı U21 2017 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
 
5 yabancı milli takıma çağırıldı
 
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcuları Bruno Alves ve Luis Nani, Portekiz’in 4 Eylül’de Fransa ve 7 Eylül’de Arnavutluk ile oynayacağı maçların kadrolarına çağrıldı. Simon Kjaer ise 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında, Danimarka Milli Takımı’nın 4 Eylül’de Arnavutluk, 7 Eylül’de de Ermenistan ile oynayacağı maçlar için milli takım kadrosuna çağrıldı.
 
Sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie ise 3 Eylül’de İzlanda, 6 Eylül’de de Türkiye ile karşılaşacak olan Hollanda Milli Takım kadrosunda çağrıldı.
 
Ayrıca son transfer Lazar Markovic ise Sırbistan’ın 4 Eylül’de Ermenistan, 7 Eylül tarihinde Fransa ile oynayacağı maçlar için milli takıma gitti.