F.Bahçe'de Diego şov !

F.Bahçe'de Diego şov !

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İran takımı Sepahan'ı 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İran takımı Sepahan'ı 1-0 yendi. Sarı-lacivertli ekibin golünü 20. dakikada Brezilyalı yeni transfer Diego Ribas'ın pasında tecrübeli futbolcu Mehmet Topuz kaydetti

FENERBAHÇE: 1 - SEPAHAN: 0

Stat: Düzce 18 Temmuz
Hakemler: Deniz Kükrek, Gündoğdu Yiğit, Oğuzhan Şenler, Evren Artış

Fenerbahçe: Mert Günok (Dk. 46 Ertuğrul Taşkıran), Mehmet Topal, (Dk. 46 Raul Meireles), Bekir İrtegün (Dk. 46 Selçuk Şahin), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 60 Serdar Kesimal), Moussa Sow (Dk. 80 Semih Ergül), Pierre Webo (Dk 46. Bruno Alves), Diego Ribas (Dk. 70 Savaş Polat), Emre Belözoğlu (Dk. 46 Muhammed Akarslan), Michal Kadlec, Mehmet Topuz (Dk. 46 Alper Potuk), Gökhan Gönül (Dk. 80 Hakan Çineme)

Sepahan: Gordan, Shoja, Aghili, Karami, Ghafouri, Navidkia, Karimi (Dk. 12 Said Gaedifar), Hajsafi, Khalatbari, Sharifi, Pereira

Gol: Dk. 20 Mehmet Topuz (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 38 Gökhan Gönül, Dk. 55 Bruno Alves (Fenerbahçe); Dk. 40 Khalatbari, Dk. 44 Sharifi (Sepahan)

MAÇIN GELİRİ DÜZCESPOR'A

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk özel maçını İran'ın Sepahan takımı ile oynadı. Düzce 18 Temmuz Stadı'ndaki mücadeleye taraftarlar ilgi gösterirken, 4680 kişilik kapasiteye sahip olan statta yaklaşık 4000'in üzerinde koltuk doldu. Sarı-lacivertli takım sahaya yeni sezon formaları ile çıktı. Maçın geliri geçen yıl yine bu statta oynanan Boluspor maçında olduğu gibi Düzcespor'a bırakılacak.

EMRE BELÖZOĞLU FORMA NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz sezon 25 numaralı forma ile mücadele eden Emre Belözoğlu, bu sene 20 numaralı formayı tercih etti. 19 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe 4. yıldızı ilk takabilmek adına 2014-2015 sezonunda hedefini koyarken, kaptanlardan Emre Belözoğlu da buna kilitlenmiş durumda. 20. şampiyonluk yolunda 20 numaralı formayı tercih eden ve bu yolda tam konsantrasyon ile çalışan Emre Belözoğlu, takım arkadaşlarını da her fırsatta motive etmeye çalışıyor.

ÜNLÜLER DE İZLEDİ

Bu arada karşılaşmayı izlemek üzere Acun Ilıcalı ve İbrahim Kutluay da stada gelirken, polis ve çevik kuvvet geniş güvenlik önlemleri aldı. Karşılaşmayı Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan da izledi. Fenerbahçe takımı sahaya yeni formalardan elektrik mavisini tercih ederek çıktı.

İSRAİL PANKARTI

Fenerbahçe ile Sepahan arasında oynanan hazırlık maçında İsrail pankartı açıldı. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda saat 18:00'de başlayan ve Fenerbahçe ile Sepahan arasında oynanan hazırlık maçında, üzerinde "Kahrolsun çocuk katili İsrail" yazılı pankart açıldı. Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca "Şampiyonluk öyküsü Düzce'de başlar", "Annenin ak sütü kadar helaldir kupalar" pankartları açarken, Düzce ve Düzcespor'a katkılarından dolayı Başkan Aziz Yıldırım için tribüne "Düzce seninle gurur duyuyor büyük başkan" yazısı astılar.

CAMİ MİNARESİNDEN DE İZLENDİ

Fenerbahçe-Sepahan maçı cami minaresinden de izlendi. Futbolseverler stat çevresindeki evlerin balkon ve teras katlarından da maçı takip etti. Çatı katları ve stadın arkasındaki spor salonu merdivenlerinden de maçı takip edenler oldu.