F.Bahçe'de bir devir kapanıyor !

F.Bahçe'de bir devir kapanıyor !

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu sakatlıkları ve fazla kart görmesi nedeniyle takımda bir istikrar yakalayamadı.

Emre Belözoğlu, İspanya'dan döndüğünden bu yana Fenerbahçe'nin oynadığı 66 maçın sadece 14'ünde 90 dakika oynadı. Fenerbahçe o maçların sadece 7'sini kazandı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, eski gücünü ve dayanıklılığını giderek kaybederken, 90 dakikaları da çıkaramaz oldu. Kaptan, İspanya'dan döndüğü günden bu yana Fenerbahçe'nin oynadığı 66 maçın sadece 14'ünde 90 dakika forma giyebildi. Sarı-lacivertli takım, Emre'nin 90 dakika oynadıği maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı, 6 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı.

BİR DEVİR KAPANIYOR

2012-13 sezonun ikinci yarısında Fener'e yeniden dönen ve sadece 4 kez maçı tamamlayan, geçen sezon ise 7 karşılaşmada 90 dakikanın sonunu gören tecrübeli futbolcu bu sezon ise sadece 3 defa 90 dakika oynayabildi. Sürekli sakatlanan Emre'deki bu düşüş teknik heyette karamsarlığa yol açarken, taraftarlar arasında "Galiba devri kapanıyor" yorumları yapıldı.

Sol arka adalesindeki yırtık yoğun bir tedavi programı sonucu iyileşince derbiye çıkan Emre Belözoğlu, ağrıları yeniden başlayınca derbinin 34. dakikasında oyundan çıkmıştı. Emre'nin tedbir amaçlı oyunu terk ettiği ve ciddi bir sıkıntısının olmadığı öğrenilirken, dinlenmeye yönelik bir tedavi programı geçireceği belirtildi.

DERBİ AÇIKLAMASI

Emre, derbi maçtan sonra Samandıra'da derbiyi değerlendirirken, "Hayatımın boyunca onlarca derbi maça çıktım, hiçbirinde rakibe karşı bu kadar etkili ve rahat oynadığımızı hatırlamıyorum" dedi. Kaptanın, artık kredilerinin bittiğini, Gençlerbirliği maçı ile patlama yapmaları gerektiğini arkadaşlarına aktardığı belirtildi.