F.Bahçe - Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

F.Bahçe - Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, sezonun ilk resmi maçına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk mücadelesinde Kanarya, Fransız ekibi Monaco önünde evindeki sınavda ‘avantaj’ arayacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni başlıyor. Sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Kanarya, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk randevusunda Fransız ekibi Monaco’yu Ülker Stadı’nda konuk edecek. İspanyol Jesus Gil Manzano’nun yöneteceği Fenerbahçe – Monaco maçı saat 21.30’da başlayacak ve Smart Sport’tan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, gol yemeden alacağı galibiyetle 3 Ağustos’ta oynanacak rövanş için Fransa’ya avantajlı gitmeyi hedefliyor.

SİSTEM 3-5-2

Sarı-lacivertliler, yeni kadrosuyla ilk kez taraftarla buluşacak. Van der Wiel, Neustadter ve Skrtel, bugün ilk kez çubuklu ile sahaya çıkacak. Aatif’in yedek soyunması beklenirken, sakat olan İsmail maçı tribünden izleyecek. Salih Uçan 2, Emenike ise 1 sezon sonra Kadıköy’ün çimlerinde olacak. Teknik Direktör Vitor Pereira, 3-5-2 sistemiyle takımı sahaya sürecek.

FENERBAHÇE – MONACO

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Fabiano Roman, Skrtel, Kjaer, Wiel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Salih, Fernandao, Emenike,
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

MONACO: De Santhis, Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Fabinho, Lemar, Bakayoko, Dirar, Germain, Falcao
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

Tribünde büyük şok

Monaco maçı öncesi korkulan oldu. 11 bin dolayında kombine dışında çok az biletin satıldığı öğrenildi. Bu akşam tribünlerde 15 bin civarında taraftarın olması bekleniyor. Öte yandan Genç Fenerbahçeliler grubu, yüksek bilet fiyatları nedeniyle iç saha maçlarına gitmeyeceklerini duyurdu.