''Evet! Daha bencil olmam lazım''

''Evet! Daha bencil olmam lazım''

Cenk Tosun, eleştirilerin ardından suskunluğunu bozdu: Evet! Daha bencil olmam lazım.

Milli golcü, Başkent ekibi karşısında 74. dakikada değerlendiremediği pozisyonu, “Tam ceza alanına girerken soldan Quaresma’nın koşusunu gördüm. Ona boş kaleye attırayım dedim ama olmadı. Evet. Bazen daha bencil olmam lazım. Sonradan keşke ben vursaydım dedim ama işi işten geçmişti” sözleriyle yorumladı.

Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta maçında Gençlerbirliği’ne konuk olan Siyah-Beyazlılar’ın 1-1 berabere kalıp 2 puan kaybı yaşadığı maça damgasını vuran Cenk Tosun, FANATİK’e konuştu.

74. dakikada ev sahibi ekibin kalecisi Johannes Hopf’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleye vurmak yerine Quaresma’nın önüne atarak pozisyonun kaçmasına sebep olan 24 yaşındaki futbolcu, üzgün olduğunu söyledi.

Pozisyon sırasındaki düşüncelerini paylaşan Tosun, “Aboubakar’ın savunma arkasına gönderdiği topa iyi hareketlendim. 15-20 metre topu sürdükten sonra tam ceza alanına girerken sol taraftan Quaresma’nın koşusunu gördüm. Ona boş kaleye attırayım dedim ama olmadı” ifadelerini kullandı.

‘Napoli maçına odaklandık’

Maçın ardından bu pozisyonla ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş’le soyunma odasında görüştüğünü söyleyen Milli futbolcu, “Hocamız bu pozisyonla ilgili olarak bana moral verdi.

Pozisyon kaçtıktan sonra keşke vursaydım dedim. Ama iş işten geçmişti. Evet bazen daha bencil olmam gerekiyor...

Ankara’da 2 puan bıraktığımız için ben de takım arkadaşlarım gibi üzüldüm. Ama şimdi önümüzde Napoli maçı var ve bu karşılaşmaya odaklandık... Rakibimizi evimizde devirip Şampiyonlar Ligi’nde yolumuza devam etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Fanatik