''Everton'u istiyoruz''

''Everton'u istiyoruz''

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, maçtan önce Liverpool CEO'su Ian Ayre ile aralarında geçen ilginç diyalogları anlattı.

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Liverpool CEO'su Ian Ayre'yi maçtan önce söylediklerine pişman ettiklerini açıkladı.

Ayre'nin karşılaşmadan önce kendilerine bu kez 6 gol atacaklarını iddia ettiğini belirten Torunoğulları, "Liverpool'un CEO'su, maçtan önce '6 gol atacağız' dedi, ama stada gelip atmosferi de görünce söylediklerine pişman oldu ve 'şimdi korktum' dedi. Maçı da biz alınca iyice pişman oldu" dedi.

"HEP İNGİLİZLERİ ÇEKTİM, BU SEFER DE EVERTON'U İSTİYORUM"
Beşiktaş'ın bu yılki Avrupa macerasındaki bütün turlarda kura çekiminde siyah beyazlıları temsil eden Torunoğulları, bu kez de Everton'ı çekeceğini dile getirerek, "Hep İngiliz takımlarından gidiyoruz. Önce Arsenal, grupta Tottenham ve şimdi Liverpool. Arsenal'a sahayı dar ettik, Tottenham'ı yendik, Liverpool'u eledik. Şimdi kuraya yine ben gidiyorum. Bu kez de Everton'ı istiyorum ve çekeceğime de inanıyorum. Everton'ı çekersek onları da geçeceğiz" diye oldukça iddialı konuştu.