Everton ve West Ham Persie'yi istiyor

Everton ve West Ham Persie'yi istiyor

Ada basını, Robin van Persie'yi Everton ve West Ham'ın istediğini yazdı..

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak olan Van Persie için West Ham ve Everton devreye girdi.

The Sun ve Daily Mirror gazeteleri, Hollandalı golcü için Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile Everton'ın girişimde bulunmaya hazırlandığını yazdılar.

Haberlerde Persie'nin ilerleyen yaşı ve düşük formuna rağmen iki ekibin de onu kadroya katmaya istekli olduğu belirtilirken, bu transferin kumar olabileceği yorumu da yapıldı. Slaven Bilic'in bu seneki forvetlerinden istediği verimi alamadığı için bitirici özelliği nedeniyle tecrübeli santrforu aranan ilaç olarak gördüğü detayına yer verildi. Everton'ın ise Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman faktörüyle bir adım öne çıktığı kaydedildi.

'HAYALLER İÇİN ALIN'

Adı Endonezya kulüpleriyle de anılan Van Persie için bu ülkenin basınında ısrarlı bir tavır var. MNC Sport1 kanalı, Endonezya'da futbola ilginin Çin'den fazla olduğunu belirterek zenginlerin futbola yatırım yapmaları gerektiğinin altı çizdi. RvP'nin alınması için ilginç bir de ifade kullanıldı: "Sokakta oynayan arkasında Van Persie yazan Arsenal formalı çocukların hayallerini gerçekleştirin."