Eto'o Temmuz ayına damga vurdu

Eto'o Temmuz ayına damga vurdu

Medya takip ajanslarının yaptığı bir araştırmaya göre Antalyaspor’un dünyaca ünlü Kamerunlu golcü oyuncusu Samuel Eto’o temmuz ayında 2 bin 135 haberle gündeme geldi.

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunun başlamasına sayılı günler kala, bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Antalyaspor, dünyaca ünlü Kamerunlu golcü futbolcu Samuel Eto’o transferi ile ülke ve dünya basınında geniş bir şekilde yer almaya devam ediyor. Medya takip ajanslarının yaptığı araştırmaya göre, temmuz ayında spor sayfalarında Antalyaspor’un 3 bin 545 kez haber olduğu belirlendi. Bu haberler arasında dünyaca ünlü golcü Samuel Eto’o’nun 2 bin 135 haberle gündeme geldiği açıklandı.
 
ETO’O’YU CHICO TAKİP ETTİ
 
Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’inde mücadele veren ve yeniden Süper Lig’e yükselmeyi başaran Antalyaspor, yeni sezonda kadrosuna yerli yabancı 10 futbolcu takviyesi yaptı. Kırmızı-beyazlı takımda Kamerunlu oyuncu Eto’o’dan sonra en çok konuşulan isim ise Gaziantepspor’dan transfer edilen ön libero Chico oldu. Brezilyalı oyuncu 257 haber, Samsunspor’dan alınan Kamerunlu M’billa Etame 229, Almanya’nın Nürnberg takımından transfer edilen Çek oyuncu Celustka 213, İtalya’nın Chievo kulübünden kadroya katılan Lazarevic ile Bosna Hersek’in Zelenjcar takımından gelen Kvesic’in ise 100’ün üstünde haberde yer aldığı tespit edildi.