Eto’o ilk maçında isteneni veremedi

Eto’o ilk maçında isteneni veremedi

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 yenilen Antalyaspor’da Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o isteneni veremedi.

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle Antalyaspor’u taşıyan 35 yaşındaki Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o, bu sezon ligin ikinci haftasında oynanan Alanyaspor maçında isteneni sahaya yansıtamadı. Yıldız oyuncu Eto’o, Aytemiz Alanyaspor maçında 63 dakika sahada kalırken, yerine Çaykur Rizespor’dan transfer edilen Deniz Kadah oyuna dahil oldu. Kamerunlu oyuncu 63 dakika sahadan kaldığı maçta rakip kaleye sadece 2 şut çekebildi. Samuel Eto’o, çektiği 2 şutta da kaleyi bulamadı. Mücadelede takım arkadaşlarına da 1 kez önemli pas atan yıldız oyuncu Eto’o, yüzde 73 pas yüzdesini yakaladı. 35’lik Eto’o, sahada kaldığı 63 dakika boyunca 3 kez de ikili mücadele kazandı. Eto’o maç boyunca takım arkadaşlarından aldığı paslarla toplamda 63 kez topla buluştu.

Geçtiğimiz sezon fırtına gibi başlamıştı

35 yaşındaki dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Antalyaspor’da ilk maçında deplasmanda oynanan ve Antalyaspor’un 3-2 galip geldiği Medipol Başakşehir maçında 2 gol atarak yıldızlaşmıştı. Eto’o, Başakşehir maçında 90 dakika sahada kalmış ve takımının galip gelmesinde büyük rol oynamıştı.

“Aklı transferde”

Antalyaspor’da geçirdiği müthiş sezonda 20 gol 6 asistle takımına büyük katkı sağlayan Eto’o, transfer sezonunda Beşiktaş ve Galatasaray’ın transfer radarına girdi. Özellikle de Beşiktaş’a transfer olacağı ve Antalyaspor’dan alacağı ücretten bile taviz veren Eto’o, ilk maçında taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Kamerunlu oyuncu sezonun ilk maçına belindeki ağrı nedeniyle çıkmadı. Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapan ve bu yüzden de PFDK’lık olan Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor’da kalıp kalmayacağı 1 Eylül günü belli olacak. Antalyaspor yöneticilerinin ise 35 yaşındaki yıldız oyuncuyu kesinlikle takımda tutmak istedikleri de gelen bilgiler arasında yer alıyor.