''Eskişehirspor'da oynamaya hazırım''

''Eskişehirspor'da oynamaya hazırım''

Eskişehirspor ile adı anılmaya başlanılan golcü futbolcu Necati Ateş önemli açıklamalarda bulundu

Teknik direktör Alpay Özalan’ı takımın başına getirmesinin ardından transferde düğmeye basan Eskişehirspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. İki sene önce Es Es forması giyen Necati ile Başkan Halil Ünal ve Teknik Direktör Alpay Özalan’ın görüşme yaptığı öğrenildi. Golcü futbolcunun Eskişehirspor’a gelmeye sıcak bakıyor.
 
Her zaman hazırım
Adı Es Es ile anılmaya başladıktan sonra Necati Ateş transferi hakkında konuştu. Necati, “ Başkanımızla uzun süredir görüşüyoruz. Kendisine ne zaman isterse ben hazır olduğumu ilettim. Eskişehirspor’da yarım kalmış bir işimiz vardı. Ancak aldığımız ücretleri bahane ederek bizi takımdan gönderdiler” dedi.
 
Paranın önemi yok
Eskişehirspor’un her zaman Süper Lig’e ait olduğunu ve şu zamanda paranın hiçbir önemi olmadığını söyleyen Necati, “Eskişehirspor layık olduğu yerde değil. Şuan için paranın hiçbir önemi yok. Çok hızlı bir süreç yaşandı. Kongre, stadyum, yeni teknik adam derken henüz net bir karar alınmadı” dedi.
 
Bir daha görüşeceğiz
Eskişehir’de iyi bir çevre edindiğini söyleyen golcü oyuncu Ateş “Eskişehirspor’da 2 sezon forma giydim. Taraftarların ilgisi bana karşı çok güzel. Burada çok iyi dostluklar ve çevre edindim. Beni seven bir camia için her şeyimle hazırım. Eskişehirspor’un bende anlamı çok büyük. Başkanımızla yeniden görüşmek için sözleştik” ifadelerini kullandı.
 
Buraya layık değil
Eskişehirspor’un PTT 1.Lig’de misafir olacağını söyleyen Necati, “Eskişehirspor PTT 1.Ligi bu sezon misafir olarak geçirecektir. Ben olsam ya da olmasam fark etmez. Eskişehirspor bu sezon layık olduğu yere Süper Lige yükselecektir. İyi bir yapılanma ile kısa sürede Avrupa Kupalarında boy gösteren bir ekip haline geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

anadolugazetesi.net