Ersun Yanal'ın iki gözdesi

Ersun Yanal'ın iki gözdesi

Fenerbahçe yabancı transferine nokta koydu ama yerliler için çalışmalar sürüyor.

Sarı-Lacivertliler'in hedefinde iki isim var: Galatasaray'ın da listesinde yer alan Mevlüt ve Tarık... Ersun Yanal,bu iki yıldızı çok istiyor, girişimler tüm hızıyla devam ediyor.
 

Başkan Aziz Yıldırım, Diego Ribas’ın imza töreninde yabancı transferini kapattıklarını açıklamıştı. Teknik direktör Ersun Yanal da önceki günkü basın toplantısında, “Transfer olursa KAP’a bildiriyoruz. Şu anda bir gelişme yok” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Fenerbahçe, yerli yıldızlarla ilgili çalışmasını sürdürüyor. Sarı - Lacivertliler, Yanal’ın ısrarla istediği Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal için temaslara devam ediyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; 2017 yılına kadar sözleşmesinin  bulunduğu Saint Etienne ile gemileri yakan ve ayrılmak istediğini açık bir dille ifade eden Mevlüt’le uzun süredir görüşme halinde olan yönetim, bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Fransız ekibinin istediği 4 milyon Euro bonservis bedeli nedeniyle bu transferde acele etmeyen Sarı- Lacivertliler, kulüp şartlarına uygun bir maliyetle imza attırmayı planlıyor. 

Es Es direniyor! 
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray, St. Etienne ile yaptığı görüşmelerde uzlaşma  sağlayamazken, Fenerbahçe ezeli rakibinin ilgilendiği Tarık Çamdal’a da kanca attı. Ersun Yanal’ın Eskişehirspor’u çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan 23 yaşındaki oyuncu için kulübünün istediği bonservis bedeli ise transferi geciktiriyor. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Mesut Hoşcan, 5 milyon Euro’da diretiyor.  Fenerbahçe ise bu rakamı aşağı çekmenin yanı sıra Yobo, Krasic, Holmen ve Cristian gibi isimleri de takasta öneriyor.