Ersun Yanal bombayı patlattı !

Ersun Yanal bombayı patlattı !

Trabzonspor ilk transferini şimdiden yaptı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaştığını açıkladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ilk bombasını patlattı: Dusko Tosic.. 
 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sırp sol bekin bordo-mavili takımla anlaştığını açıkladı.
 
"Tosic inanılmaz bir profesyonel. Takım olarak kendisini tebrik ettik"  diyen Bakkal, Sırp futbolcuya "gitti" gözüyle baktıklarını söyledi. Sırp futbolcunun yerine oynattığı Uğur'u daha önce Trabzonspor'un  istediğini anlatan Bakkal, Tosic'i önerdiklerini ifade etti. Tosic'in mevkisinde görev alabilecek kadrodaki futbolcuların görülmesi  gerektiğini dile getiren Bakkal, "Futbolcuların istemesi çok önemli. Rotasyon  devam edecek. Çağrı'yı deneyeceğiz. İrfan Can'a yeterli fırsatı veriyoruz. Berat  çok iyi oynuyor ama maç da kazanmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.

Hedef yedincilik

Gaziantepspor galibiyetinin ardından Spor Toto Süper Lig'de sezonun  bitimine beş hafta kala rahatladıklarını ifade eden Bakkal, hedeflerini yedincilik  olarak belirlediklerini söyledi.
 
Mesut Bakkal, ligde son haftalarda karşılaşmalardan yenik  ayrıldıklarını, Trabzonspor karşısında alınan beraberliğin takımın toparlanmasını  sağladığını ifade etti.
 
Gaziantepspor deplasmanında takımın çift forvet oynadığı için ilk  devre aksadığını, Hleb'in oyuna girmesinin "fark kattığını" dile getiren Bakkal,  "Usta oyuncuların devreye girmesiyle farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkıyor.  Özellikle ikinci devre rakibe pozisyon verdik ama Hleb'in girmesiyle çok iyi bir  oyun çıkardık ve güzel bir galibiyet aldık. Sezonun bitimine 5 hafta kala çok  rahatladık ve şimdi hedefi yedincilik olarak belirledik" diye konuştu.
 
Kırmızı-siyahlı kulüpte sezon ortasında göreve başladıkları dönemde  takımda kaos yaşandığını ifade eden Bakkal, "Geldiğimde takımın 22 puanı vardı,  Stancu sakattı ve kulüpte kaos yaşanıyordu. Gençlerbirliği köklü kulüp, temeli  sağlam. Ödemeleri zamanında yapıyor. Bu bizim işimize çok yarıyor. El Kabir'in  performansı ve takım olma isteğiyle 39 puana ulaştık" ifadelerini kullandı.

5 maça da talibiz 

Sezonun son 5 haftasında şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray ve  Beşiktaş ile karşılaşacaklarına dikkati çeken Bakkal, şöyle konuştu: "Yakaladığımız performansı devam ettirmek istiyoruz. Kendimize  yakışanı yapacağız. Kaliteli bir kadromuz var. Futbolcular transfer dönemini  düşünerek kendilerini gösterme gayretinde olacaklar. Şampiyonu belirleyecek  maçlara çıkacağız. Kalan 5 maça da talibiz. Umarım kazanır ve hedeflediğimiz  yerde sezonu tamamlarız."

1-764.jpg